A Szpari Tóth Mihállyal tárgyal, bonyodalmak Apostu szerződtetésével

Vágólapra másolva!
2007.12.07. 11:16
Erősítené csatársorát az újonc Nyíregyháza: Bogdan Apostuval ugyan megegyeztek, de a csatárt legkorábban januárban szerződtethetik. Lehetséges az is, hogy Tóth Mihály is a csapat játékosa lesz – erről a Nyíregyháza csapatának hivatalos honlapja adott hírt.
Tóth Mihály (jobbra) kevés lehetőséget kapott
M. Németh Péter
Tóth Mihály (jobbra) kevés lehetőséget kapott
Tóth Mihály (jobbra) kevés lehetőséget kapott
M. Németh Péter
Tóth Mihály (jobbra) kevés lehetőséget kapott

Apostu mégsem jön?

Bár már biztosra lehetett venni Bogdan Apostu érkezését, lehetséges, hogy a román támadó mégsem lesz a Nyíregyháza játékosa. A szabolcsiak ugyan valóban megállapodtak a támadóval, de csak januártól szerződtetnék, és addig csak előleget adnának neki, ezeket a feltételeket azonban Apostu nem fogadta el.
Ennek ellenére nincs kizárva, hogy Apostu a csapat játékosa lesz, amennyiben januárig nem talál csapatot.
Bogdan Apostu nemrég érkezett próbajátékra a nyíregyháziakhoz, és teljesítményével meggyőzte Révész Attilát, hogy érdemes szerződtetni. A menedzser csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a román futballistának nincsenek túlzott igényei, akkor szerződést kap.

Apostuval tegnap sikerült a megegyezés, és a tervek szerint a futballistának pénteken kellett volna aláírnia a szerződését.

Tóth Mihály is Nyíregyházán folytathatja pályafutását, a klub már ajánlott neki szerződést. A futballistát az ősz végén szabadlistára rakta a Honvéd együttese, ahol nem tudott állandó helyet kiverekedni magának a kezdőcsapatban.

Tóthnak több ajánlata is van belföldről, valamint vár egy külföldi ajánlatra is, így csak december tizenötödikéig ad végleges választ.

Több külföldi játékos is érkezett próbajátékra a csapathoz, a szakvezetés különösen bal oldalon bevethető játékosokat igazolna.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik