A Honvéd egy Nyíregyháza elleni győzelemmel listavezető maradna

Vágólapra másolva!
2007.11.10. 11:48
A listavezető Budapest Honvéd labdarúgócsapata a Soproni Liga 14. fordulójában egy esetleges Nyíregyháza elleni győzelemmel biztosan maradna a bajnoki tabella élén. A papírforma szerint a Debrecennek hozni kellene a három pontot az ebben a szezonban nem túl acélosan teljesítő Paks ellen. A Győr az angyalföldiekhez látogat.
A Budapest Honvédnak eddig jól kijött a lépés a bajnokságban
A Budapest Honvédnak eddig jól kijött a lépés a bajnokságban
A Budapest Honvédnak eddig jól kijött a lépés a bajnokságban
A Budapest Honvédnak eddig jól kijött a lépés a bajnokságban

A listavezető Budapest Honvéd hazai pályán fogadja a másodosztályból feljutott Nyíregyházát, és Supka Attila csapatának kötelező lenne a győzelem, hiszen a kispestiek nyakában ott liheg az MTK, az Újpest és a bajnoki címvédő Debrecen is, és egy kispesti baki esetén könnyedén elkerülhet a tabella éléről a piros-fekete gárda.

A Révész Attila által menedzselt együttesnek egyébként nincs túl sok esélye, igaz eddig idegenben nyolc pontot szerzett azonban az sem mellékes, hogy ezeket a Siófok, a Sopron, a Tatabánya és a Diósgyőr ellen gyűjtötte. A Honvéd otthon a Kaposvártól és az Újpesttől kapott ki.

A papírforma szerint a bajnoki címvédő debrecenieknek is kötelező lenne a győzelem, hiszen hazai pályán fogadják a szezonban eddig nem túl acélosan teljesítő Paksot. A Loki jelenleg két pontra van a Supka-csapattól, és ha tartani akarja a lépést a listavezetővel, akkor bizony be kell gyűjtenie a három pontot.

Noha a Vasas vezetősége mindent megtett, mégis később érkeznek meg a szenegáli labdarúgók Angyalföldre. Az öt afrikai futballistát hétfőre várták a piros-kékek, ám a meghívó levél ellenére sem a megadott időpontban jelentkeznek a Fáy utcában. Bár az elmúlt héten borús volt a hangulat a győri csapat háza táján a Ligakupa-, majd a Magyar Kupa-kiesés miatt, Egervári Sándor vezetőedző ponttal vagy pontokkal szeretne hazatérni a Vasas otthonából.

Ebben a szezonban eddig remekül szereplő kaposváriak a sereghajtó Tatabányát fogadják, míg a Zalaegerszeg a bukdácsoló Sopront látja vendégül. A Fehérváriak a kiesés elől menekülő Siófok ellen játszanak idegenben.

NB I, 14. FORDULÓ, VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik