Kovács Zoltán 2009 júniusáig meghosszabbította a szerződését

Vágólapra másolva!
2007.11.07. 19:03
Meghosszabbította a szerződését az Újpest FC labdarúgócsapatával a lila-fehérek 34 esztendős csatára, Kovács Zoltán. A húszszoros válogatott ámadó 2009. június 30-ig kötelezte el magát a Megyeri úti klub mellett. A Újpest hivatalos internetes oldalán közölt interjújában Kovács úgy fogalmazott: számára örök szerelem ez az egyesület, így az álom most folytatódik.
Kovács Zoltán emblematikus figurája a jelenlegi Újpest FC-nek
Czagány Balázs
Kovács Zoltán emblematikus figurája a jelenlegi Újpest FC-nek
Kovács Zoltán emblematikus figurája a jelenlegi Újpest FC-nek
Czagány Balázs
Kovács Zoltán emblematikus figurája a jelenlegi Újpest FC-nek

A szerda délelőtti edzést követően újabb, a 2008–2009-es szezon végéig szóló szerződést írt alá Dányi Szilárd, az Újpest FC ügyvezető igazgatója és Kovács Zoltán, az NB I-es együttes csatára.

„Bár Kovács Zoltán szimbolikus alakja a jelenlegi Újpestnek, a szerződés meghosszabbítására mégsem a múltban szerzett érdemei miatt kerül sort, hanem azért, mert nemcsak jelene, hanem jövője is van a klubunknál” – hangsúlyozta Dányi Szilárd a www.ujpestfc.hu-n.

„Zoltán fontos szerepet tölt be a csapatban, de nemcsak a pályán, hanem azon kívül is sokat tesz annak érdekében, hogy játékosaink jó és sikeres közösséget alkossanak.”

„Miután kölcsönösen tiszteletben tartottuk egymás igényeit, feltételeit, gyorsan sikerült megállapodnunk a kontraktus aláírásáról” – tette hozzá.

KOvács Zoltán szerint a tárgyalások „háromszor három” percig tartottak. A 305 élvonalbeli bajnokin eddig 115 gólt szerző futballista méltatta klubját.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy 34 évesen szerződési ajánlatot kaptam az ország legerősebb és legnagyobb klubjától. Valójában nem is tárgyalásokról, hanem baráti beszélgetésekről volt szó, amelyek háromszor három percig tartottak. Mindez Magyarországon nem megszokott” – fogalmazott.

„Az Újpest FC tehát abban is élen jár, hogy igyekszik megbecsülni az értékeket és elismerni a múltban nyújtott teljesítményt. Talán mondani sem kell, ez a klub örök szerelem marad számomra és folytatódik az álom, ami még 1996-ban kezdődött.”

Hozzátette: olyan fizikai és mentális állapotban érzi magát, hogy biztos benne, nem ez lesz az utolsó profi szerződése. Legfőbb céljaként a bajnoki címet jelölte meg a támadó.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik