Megnyugtató előnyt szerzett a Budai II László-stadionban a ZTE

Vágólapra másolva!
2007.10.17. 17:26
Idegenben kétgólos előnyt szerzett a Zalaegerszeg labdarúgócsapata a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A tartalékosan felálló Aczél-gárda nem vallott szégyent, azonban a továbbjutástól nagyon távol került.
Sorin Botis szerezte a zalaegerszegiek második gólját
Sorin Botis szerezte a zalaegerszegiek második gólját
Sorin Botis szerezte a zalaegerszegiek második gólját
Sorin Botis szerezte a zalaegerszegiek második gólját

Aczél Zoltán, a REAC vezetőedzője fontosabbnak tartja a jó szereplést a bajnokságban, mint a Ligakupában, ezért a hétvégi bajnoki előtt – a sérülésveszélytől tartva - pihentette Nyerges Krisztiánt, Torma Gábort, Erős Károly, Sallai Balázst, Cseri Gergőt és Polonkai Attilát.

A tréner félelmei azonban a 19. percben beigazolódtak, mikor Madar Csabát combizomhúzódás miatt le kellett cserélni.


A zalaegerszegiek közül csupán a sérüléssel bajlódó Reguy Meyé, Molnár Balázs, Mahmadou Diawara hiányzott.

A vendégek jobban kezdtek, és a huszonhetedik percben Pekic találatával megszerezték a vezetést, és igaz a rákospalotaiak nem játszottak alárendelt szerepet, de egyenlíteni nem tudtak.

A második játékrészben aztán Botis is betalált, és ezzel bebiztosította a győzelmet a zalai együttesnek, és ezzel együtt valószínűleg a továbbjutást is.

LABDARÚGÓ LIGAKUPA, NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

REAC - ZALAEGERSZEGI TE 0–2 (0–1)
Budai II László-stadion, 200 néző. Vezette: Veizer R. (L. Tóth L., Berettyán P.)
REAC: Farkas B. – Kovács B. (Horváth G. 63.), Pusztai, Kapcsos, Virág A. (Gasparik 91.) – Rása – Madar Cs. (Dinka 19.), Kiss T., Nagy T. – Délczeg, Matondo. Vezetőedző: Aczél Zoltán
ZTE: Babalj – Dudics, Polgar, Botis, Vulin – Máté, Davidov (Lukács T. 61.) – Tóth Z., Tóth N., Koplárovics (Simonfalvi, a szünetben) – Pekic (Balázs Zs. 72.). Vezetőedző: Szlavko Petrovics
Gólszerző: Pekic (27.), Botis (71.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik