Pajkos János helyén Vágó Attila folytatja a diósgyőrieknél

Vágólapra másolva!
2007.10.01. 20:44
A történelem ismétli önmagát a diósgyőri labdarúgócsapatnál: a rossz szereplés miatt lemondott Pajkos János helyett ismét Vágó Attilát nevezték ki vezetőedzőnek. A boon.hu internetes oldal értesülése szerint az új tréner csütörtökön kezdi munkáját.
Vágó Attila négy év után tér vissza a Diósgyőrhöz
NS-archív
Vágó Attila négy év után tér vissza a Diósgyőrhöz
Vágó Attila négy év után tér vissza a Diósgyőrhöz
NS-archív
Vágó Attila négy év után tér vissza a Diósgyőrhöz

A diósgyőrieknél négy évvel ezelőtt ugyanez a váltás zajlott le, igaz akkor a második osztálynak számító NB I/B-ben.

Pajkos János szombaton távozott a klubtól, miután az élvonal 2007-2008-as bajnoki sorozatában továbbra is nyeretlen maradt, lévén 1-0-ra kapott ki hazai pályán a REAC-tól. A gárda tíz mérkőzésen hat döntetlent ért el, négy találkozót elveszített.

Vágó Attila a pontvadászat végéig szóló szerződést köt a Diósgyőrrel. Ha mindkét fél elégedett a közös munkával, akkor a kontraktust két évvel meghosszabbítják.

Az új diósgyőri vezetőedző eddig az NB III-ban szereplő Tisza Volánt és a magyar női válogatottat irányította.

Új feladata nem ígérkezik egyszerűnek, hiszen a nagy múltú csapat jelenleg csak az 1 ponttal rendelkező Tatabányát előzi meg, igaz csak rosszabb gólkülönbségének „köszönhetően” marad a Siófok mögött.

A boon.hu szerint Vágó irányításával 2003-ban a Diósgyőr tizennégy találkozót játszott, két győzelem mellett öt döntetlen és hét vereség egészíti ki a mérleget. A szerdai, debreceni Ligakupa-találkozón még Földesi Károly dirigálja a mostani gárdát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik