Borbély Lászlónak kellene az élvonalban tartani a Tatabányát

Vágólapra másolva!
2007.08.20. 16:35
A Tatabánya FC labdarúgócsapata vasárnap közös megegyezéssel szerződést bontott Mészáros Ferenccel. Hétfőn eldőlt, a távozó szakembert Borbély László váltja az öt forduló után nyeretlenül, mi több pont nélkül álló együttes kispadján.
Nem lesz egyszerű talpra állítani a tatabányai csapatot
Nem lesz egyszerű talpra állítani a tatabányai csapatot
Nem lesz egyszerű talpra állítani a tatabányai csapatot
Nem lesz egyszerű talpra állítani a tatabányai csapatot

A szlovákiai magyar szakemberrel egyéves szerződést kötött a tatabányai egyesület, és a cél egyszerű: bent kell tartania a jelenleg pont nélkül álló gárdát az élvonalban.

Az érsekújvári születésű Borbély játékosként többek között megfordult a pozsonyi Slovanban és a Sparta Prahában is.

A jelenleg ötvenkét éves szakember korábban kisebb szlovák csapatoknál dolgozott edzőként, sőt Magyarországon még egy rövid időre az élvonalban is ült kispadon. Ugyanis 1999 őszén nyolc fordulón keresztül irányította a Siófok csapatát, de akkor egy győzelem és egy döntetlen mellett a Balaton-parti gárda hatszor kikapott. Igaz, ebből egyszer a zöld asztal mellett, ugyanis a Nyíregyháza elleni meccsre nem utaztak el, és az MLSZ természetesen a szabolcsiaknak adta a három pontot.

A korábbi edző, Mészáros Ferenc, a szezon előtt írt alá két évre szóló szerződést a klubbal. Ebből azonban mindössze alig több mint két hónapot sikerült kitöltenie a gyatra szereplés miatt.

A tatabányaiak az eddigi öt mérkőzésüket elvesztették a szezonban, legutóbb a szintén gyengélkedő Soprontól kaptak ki hazai pályán 1-0-ra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik