Buzás Attila remek emelése fontos három ponthoz segítette csapatát

Vágólapra másolva!
2007.04.28. 18:15
Alacsony színvonalú találkozón a bennmaradásért küzdő Paks 1-0-ra legyőzte az FC Sopront az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A győztes gólt a 84. percben Buzás Attila szerezte.
Buzás Attila fontos gólt szerzett
NS-archív (M. Németh Péter)
Buzás Attila fontos gólt szerzett
Buzás Attila fontos gólt szerzett
NS-archív (M. Németh Péter)
Buzás Attila fontos gólt szerzett

LABDARÚGÓ NB I
26. FORDULÓ



Helyszín: Paks
Nézőszám:1500
Játékvezető: Iványi Zoltán
Asszisztensek: Albert I., Szpisják Zs.
A KEZDŐCSAPATOK
PAKSI SE FC SOPRON
1 Kovács A. 1 Kovács A.
2 Molnár Z. 2 Molnár Z.
3 Salamon 3 Salamon
49 Horváth S. 49 Horváth S.
14 Hanák 14 Hanák
10 Kiss T. 10 Kiss T.
6 Zováth 6 Zováth
26 Tamási G. 26 Tamási G.
16 Heffler 16 Heffler
18 Balaskó 18 Balaskó
20 Buzás 20 Buzás
Góllövő(k):Buzás (84.)
Cserék:Horváth S. helyett 5 Fehér (25.), Radu helyett 27 Demjén (46.), Balaskó helyett 83 Belényesi (55.), Sira helyett 9 Cigan (67.)
Sárga lap:Sifter (62.)

A találkozó mindkét csapatnak fontos volt a bennmaradásért folytatott harcban, hiszen a Paks a forduló előtt 2, míg a Sopron 4 ponttal előzte meg a már kieső helyen tanyázó Tatabányát. Így joggal várhatták a szurkolók, hogy a játékosok mindent megtesznek a sikerért, de csalódniuk kellett.

Az első félidő alacsony színvonalat hozott, ezen még a néhány kisebb-nagyobb helyzet sem javított. Az első tíz percben a vendégek kétszer próbálkoztak, de Magasföldi és Feczesin sem találta el a kaput.

Ezután a vendéglátók pillanatai következtek: Kiss először az oldalhálót, majd a 14. percben a keresztlécet találta el. Ekkor úgy tűnt, lendületbe jön a Paks, de nem így történt.

A 24. és a 39. perc között csak eseménytelen mezőnyjátékot láthatott a másfél ezres publikum, s a nézők hajrában sem rágták le a körmüket az izgalomtól.

A szünet után tovább esett a „színvonal”, az 52. percben Fehér közelről fejelt mellé, majd utána sokáig csak a cserék és Sifter sárga lapja kerülhetett a krónikába…

A hajrára némileg felgyorsult a játék, s a 84. percben Buzás szép megoldással megszerezte a vezetést a Paksnak. A hazai futballista 10 méterről emelte át Takácsot.

A végén már nem változott az eredmény, így a Paks tovább bízhat a bennmaradás kiharcolásában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik