NB I B: Mosonmagyaróvár-Szolnok 1-0

A mérkőzésről tudósított: SZTRANYOVSZKY ATTILAA mérkőzésről tudósított: SZTRANYOVSZKY ATTILA
Vágólapra másolva!
2004.11.07. 20:29
Címkék
SÁRGA LAP
Remili (Méry buktatásáért) a 30., Nagy A. (Remili felrúgásáért) az 53., Méry (időhúzásért) a 62., Balogh P. (Schafranek buktatásáért) a 84. percben

SZÖGLETARÁNY: 7:3 (6:0)

13. perc: A hazaiak bal oldalról végeztek el szögletrúgást, a labda a védőkről kipattant, és a jól érkező Schafranek tíz méterről laposan a hálóba lőtte.
1-0

Az első helyzet a hazaiak előtt adódott, de Kertész Balázs a 6. percben 15 méterről a kapu fölé lőtte a labdát. Az első negyed órában a lendületesen játszó hazai csapat Schafranek Ádám találatával megérdemelt vezetést szerzett. A gól után is támadásban maradt az MTE, több helyzetet dolgozott ki, de ezek rendre kimaradtak. Ebben az időszakban a szolnokiak ritka ellentámadásai nem jelentettek veszélyt az MTE kapujára. A szünet után a szolnokiak kezdtek jobban, ebben az időszakban a hazaiak védelme biztosan hárította a vendégek támadásait. Utána feljöttek a hazaiak, Kertész nagy helyzetben a kapu fölé lőtte a labdát.

Az NSO ajánlja:

Az NB I B állása
Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a hazaiak egygólos győzelme megérdemelt a kulturáltan játszó Szolnok ellen, s ezzel egy pontra megközelítette ellenfelét a táblázaton.

Mestermérleg
Menczeles Iván: - Úgy búcsúztunk a közönségünktől, ahogy szerettünk volna. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot az igen erős csapat ellen.
Simon Antal: - Ahhoz, hogy idegenben pontot szerezzük, gólt vagy gólokat kell rúgnunk. Ez most nem sikerült, így a hazai csapat megérdemelte a győzelmet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik