FC Dabas-Balassagyarmat 1-1

TÖRŐCSIK BÉLATÖRŐCSIK BÉLA
Vágólapra másolva!
2004.03.13. 23:18
Címkék
SÁRGA LAP
Filó T. (Ivitz letalpalásáért) a 32., Bálint (Mohácsi felvágásért) a 64. percben

KIÁLLÍTVA

Bálint (két sárga lap) a 88. percben

SZÖGLETARÁNY: 8:5 (5:2)

30. perc: Boér adott be élesen a 16-os jobb oldali vonaláról középre, az előrevetődő Pandur négy méterről a bal alsó sarokba fejelte a labdát. 1–0
70. perc: Látványos góllal egyenlítettek a vendégek. Mohácsi László jobbról lőtt középre, Ivitz pedig az ötösről, középről a léc alá ollózott. 1–1
88. perc: Bálint túl keményen szerelte Forgó Pétert, amiért megkapta második sárga lapját, s kiállították.

Igyekeztek, csipkedték magukat a játékosok, de a játék nagyrészt a középpályán zajlott, a kapuk egyáltalán nem kerültek veszélybe egészen a 30. percig. Ekkor Boér Gábor helyzetfelismerése gólt eredményezett, pontos beadásából megérdemelten szerezte meg a vezetést, a labdát addig is többet birtokló piros-fehér gárda. A pénteken még sztrájkkal fenyegetőző vendég játékosok felpörögtek a fordulás után, kapujuk elé szorultak a dabasiak, a gyarmatiak mezőnyfölénye azonban meddőnek bizonyult. Lassan kijöttek a hazaiak a szorításából, Funk Zoltán előtt gólhelyzet is adódott, amit azonban nem sikerült értékesítenie. A vendégek továbbra is lendületben maradtak és Ivitz Zoltán pazar góljával egyenlítettek.

Mestermérleg
Horváth Pál:
– Az első félidőben jól játszottunk, de a játékvezető nem adott meg egy szerintem szabályos gólt. A folytatásban tompának bizonyultunk, ezért szerencsével a vendégek elvihettek egy pontot.
Kiss Károly: – A második játékrészre alaposan feljavult a játékunk, akár a győzelmet is megszerezhettük volna. Jelenlegi helyzetünkben azonban minden pontot meg kell becsülnünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik