Terembajnokság

Lővei MáriaLővei Mária
Vágólapra másolva!
2004.01.23. 22:49
Címkék
Kecskemét–Szeged 1-0 (0-0)
G.: Zahorecz

A védekezésre koncentrált a két másodosztályú csapat, ennek köszönhetően kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt az első félidőben. A folytatásban többet támadgatott a Kecskemét, és egy jól eltalált szabadrúgás döntötte el javukra a mérkőzést.

Videoton–MTK 2-5 (1-3)
G.: Szabó T., Pantics, ill. Rednic 3, Pusztai, Juhász,

A jó iramú mérkőzésen okosan futballozott az MTK és megérdemelten vezetett. A második félidő elejére feljött a Videoton, szorossá tette a mérkőzést - egy gólos volt ekkor a hátrány -, de a találkozó végén a két Rednic-gól biztos győzelmet jelentett az MTK-nak.

Szeged–Videoton 3-2 (2-1)
G.: Csúri, Kurucsai, Dóra, ill., Magasföldi, Voicu

A hazai csapat megérdemelten vezetett első osztályú ellenfelével szemben az első félidő végén. A második játékrészben a szervezetten játszó Szeged a közönség hathatós támogatásával tartotta az eredményt, a második félidő elején a fehérváriak még egyenlítettek, de az utolsó másodpercekben a hazai csapat megszerezte a győztes találatot.

MTK–Kecskemét 3-3 (0-1)
G.: Torghelle, Pusztai, Füzi, ill. Anka, Zahorecz, Koncz

Meglepetésre, de nem érdemtelenül szerzett vezetést a Kecskemét az első félidőben, amelyben a kecskeméti Szoboszlai még egy bünetőt is elhibázott, 1-0-nál. A Kecskemét minden megtett, hogy előnyét megtartsa, de az MTK rutinosabb játékosai döntetlenre tudták hozni a találkozót a mindvégig lelkes és helyzeteiket jól kihasználó kecskemétiekkel szemben

Videoton–Kecskemét 8-1 (2-0)
G.: Magasföldi 3, Koncz (öngól), Szabó T. (büntetőből), Bartyik, Horváth, Tóth ill., Babos

Az eddig látottaktól gyengébb színvonalat láthattunk az első félidően, két góllal körítve. A Videoton az utolsó mérkőzésre összeszedte magát és kiütötte az eddig jól védekező és hátul jól záró Kecskemétet.

Szeged–MTK 2-1 (1-0)
G.: Ferenczy, Kurucsai, ill. Füzi

Nagyon izgalmas volt az első félidő, amelyen a hazai közönség örülhetett, hiszen kedvenceik megszerezték a vezetést és állnak így a félidőben pillanatnyilag a továbbjutást érő első helyen a csoportban. A mai napi legjobb mérkőzését láthatták a nézők ezen a találkozón, amelyen tulajdonképpen a továbbjutás is eldőlt. A lelkes hazai csapat és a szurkolók egymásra találtak és úgy ünnepelték a debreceni döntőbe jutást, a helyi futballsikert, mintha BL-t nyertek volna.
A csoport végeredménye:
1. Szeged 3 2 - 1 5-4 6 pont
2. MTK 2 1 1 - 8-5 4 pont
3. Kecskemét 3 1 1 1 5-11 4 pont
4. Videoton 3 1 - 2 13-9 3 pont
Továbjutott a Szeged.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik