NB I B: Könnyed kispesti siker

TÖRŐCSIK BÉLATÖRŐCSIK BÉLA
Vágólapra másolva!
2003.08.22. 22:38
Címkék
SÁRGA LAP
Budovinszky (Oláh felvágásáért) a 10., Petrók (Kozarek buktatásáért) a 24., Bábik (Andruskó elkaszálásáért) a 29., Borgulya (Barna ellökéséért) a 30., Barna (Kozarek durva szereléséért) a 32., Keller (Jovánczai lerántásáért) a 36., Vámosi (durván fellökte Oláht) az 54. percben
KIÁLLÍTVA
Bábik (második sárga lap után) a 81. percben

SZÖGLETARÁNY: 4:4 (2:0)
2. perc: Jobb oldali beadás után Borgulya csúsztatott Vén elé, aki balról, 12 méterről, kapásból a hosszú felső sarokba lőtte a labdát.
1–0
25. perc: Dobos remekül ugratta ki Kozareket, aki néhány lépés után középről, 14 méterről, Balajcza fölött emelt a kapuba.
2–0
52. perc: Bábikot buktatták a vendégek a tizenhatosuk jobb sarkánál. Vén 17 méterről pazarul csavarta a rövid felső sarokba a labdát.
3–0
88. perc: Vámosi buktatta a kilépő Oláht a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőből Barna lőtte a kapuba a labdát.
3–1

Keller Józsefnek és a hazai védelem többi tagjának nem volt sok gondja a vendégekkel
Keller Józsefnek és a hazai védelem többi tagjának nem volt sok gondja a vendégekkel
Keller Józsefnek és a hazai védelem többi tagjának nem volt sok gondja a vendégekkel
Gyors góllal kezdett, majd kulturált, szemre tetszetős, rövid passzos játékkal mezőnyfölényben játszott az első negyedórában a hazai együttes. A folytatásban a felezővonalig előretolták védekezésüket a vendégek, már többet birtokolták a labdát, de veszélyt nem jelentettek Molnár Levente kapujára. Látványos ellentámadásból növelte előnyét a Bp. Honvéd, majd érthetetlenül eldurvult a mérkőzés, alattomos szabálytalanságok borzolták a kedélyeket, gyakran villant a sárga lap – a játék ellenben ellaposodott.
A fordulást követő 7. percben folytatódott az augusztus 20-ai tűzijáték, a kispesti szurkolók ugyanis színes petárdák sokaságát lőtték a magasba, köszöntve csapatuk, valamint Vén Gábor újabb pazar találatát. Jelentős hátrányának csökkentésére nagy energiákat mozgósított a Kaposvár, akadt két-három helyzetük is a zöld-fehéreknek, de a játék menetét végig a vendéglátók felügyelték. Igaz, a végén sikerült a szépítés, de a Bp. Honvéd biztosan és teljesen megérdemelten szerezte meg a három pontot.

Mestermérleg
Gálhidi György:
– Jól játszott a csapat, teljesen megérdemelten szerzett háromgólos előnyt. Sajnálom a végén történteket, nem igazán értem a kiállítást és a megadott tizenegyest.
Prukner László: – Az eredmény nem tükrözi hűen a játék képét. Egyéni hibák okozták a vereségünket. Gratulálok az ellenfelünknek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik