Gólparádé Szlovéniában

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.04.18. 20:04
Stílusosan válaszolt a felnőtt válogatott a Szlovénia elleni meccs előtt kétkedőknek és okoskodóknak, akik a frissen beválogatott játékosok...

Stílusosan válaszolt a felnőtt válogatott a Szlovénia elleni meccs előtt kétkedőknek és okoskodóknak, akik a frissen beválogatott játékosok alkalmasságát és ezzel Vágó Attila szövetségi kapitány kompetenciáját kérdőjelezték meg. A magabiztosan, 4-1-re megnyert meccsen a csapat kiválóan futballozott, az újoncok pedig kitettek magukért.Stílusosan válaszolt a felnőtt válogatott a Szlovénia elleni meccs előtt kétkedőknek és okoskodóknak, akik a frissen beválogatott játékosok alkalmasságát és ezzel Vágó Attila szövetségi kapitány kompetenciáját kérdőjelezték meg. A magabiztosan, 4-1-re megnyert meccsen a csapat kiválóan futballozott, az újoncok pedig kitettek magukért.

Három hiányzó alapemberrel voltunk kénytelenek Beltincibe utazni. Jakabfi Zsanett bokaszalag-szakadás miatt nem játszhatott, Zágor Bernadett szárkapocscsont-törés és szalagszakadás miatt, Vágó Fannyt pedig épp a meccs alatt operálták. Jelentem: úgy tűnik, minden rendben a gerincével, az ötórás műtét utáni ébredéskor az első kérdése az volt, hogy áll a szlovénok elleni meccs, a Budapestre ma hazatérő lányoknak pedig a kórházba vezetett az első útja. Na, ilyen egy jó csapat. Mindhárom lánynak gyógyulást kíván a Kötényblog!

Kezdőcsapatunk:

A szlovénok felállása:

Bár az első félidőben is érezhetően jobbak voltunk az ellenfélnél, a lányok fölénye igazán csak a második félidőre érvényesült. Az első játékrészben egy meg nem adott magyar gól borzolta a kedélyeket (mind a 4-5 magyar drukker nagyon igyekezett méltatlankodni a lelátón, de nem hatottuk meg a roppant felpaprikázott játékvezetőhölgyet), aztán a szünetre már a Pádár Anita tizenegyesével szerzett vezetés birtokában mehettek a lányok. Íme, a gól pillanata:

A második félidőben sokat cseréltünk, a kispad és a csapat összhangja pedig meghozta a megérdemelt győzelmet. Előbb Pádár növelte az előnyünket kettőre (ekkor a szlovének szépítettek), majd Fogl Kati bizonyult az év eddigi legcsodásabb cseréjének, aki beállása után alig egy perccel 3-1-re írta át a jegyzőkönyvet. A sort Tálosi Szabina parádés gólja zárta, vendéglátóink legnagyobb bánatára. Lásd:

Elsőként lépett pályára a nagyválogatottban a 15 éves Szabó Viktória, a 18 éves Palkovics Nóra, 20 éves Dénes Dorottya, a 21 éves Zimányi-Kovács Anikó és a 22 éves Szabó Zsuzsanna – nem kell nagy matekzseninek lennünk ahhoz, hogy kiszámoljuk, olyan zsenge csapatunk van, hogy azt még Arsene Wenger is megirigyelhetné. Ha pedig a fiatal generáció folytatja a most megkezdett utat, nagyon szép dolgok előtt állunk. Szép volt, csajok!

A Kötényblog fotói megtekinthetők és szénné lájkolhatók-tagelhetők itt.

Hogy kinek ajánlotta a csapat a győzelmet és miben kell még javulnunk, azt elárulja Vágó Attila és Tálosi Szabina:

A lényeg pedig úgyis csak ennyi:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik