Lapszemle: nőnap, Algarve, Pádár

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.03.19. 07:03
Ismét jelentős mennyiségű női fociról szóló cikk jelent meg a honi sajtóban, a kedvenceimből szemezgettem, hátha van, amit még nem olvastatok...

Ismét jelentős mennyiségű női fociról szóló cikk jelent meg a honi sajtóban, a kedvenceimből szemezgettem, hátha van, amit még nem olvastatok - természetesen a teljesség igénye nélkül.Ismét jelentős mennyiségű női fociról szóló cikk jelent meg a honi sajtóban, a kedvenceimből szemezgettem, hátha van, amit még nem olvastatok - természetesen a teljesség igénye nélkül.

Fotó: Baricsa Gábor (MLSZ)

A kollégák elsősorban (természetesen) az Algarve Kupával foglalkoztak az utóbbi időben, a tizedik helyünkről beszámolt a Nemzeti Sport Online ésaz Index is.

Pádár Anita átlépte a százszoros válogatottság álomhatárát, és Izland elleni pályára lépsével ő lett minden idők legtöbb válogatottságot elérő magyar futballistája. Bozsik József rekordjának megdöntéséről írt az NSO, a Vasárnapi Hírek (nyomtatásban is), a Hír24, a Totalsport, sőt, még a Blikk is.

Az Algarve Kupán megesett portugálverésről tudósított a Telesport, az Origo és a hatharom.hu.

A nőnap többeket is arra inspirált a hazai sportrovatoknál, hogy a női labdarúgással foglalkozzanak. A Népszabadság pompás cikket közölt a szakágról.

A Vasárnapi Hírek ugyanezen apropóból egy Vágó Fanny-portrét kért tőlem.

A női futball fejlesztési tervének elfogadásáról és a női bizottság személyi változásairól beszámolt a Sport1 TVhonlapja.

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt hetekben, napokban népszerűsítette a női focit, és beszámolt a lányok eredményeiről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik