Kosárlabda: Sabáli Balázs a Honvéd akadémiájánál

Vágólapra másolva!
2020.07.09. 17:00
null
Együtt a Honvéd Akadémia csapata (Fotó: BHSE)
A hazai kosárlabdázás világában elismert, kiváló szakemberek csatlakoztak a Budapesti Honvéd Sportegyesület államilag elismert Kosárlabda Akadémiájához: júliustól Sabáli Balázs, Horváth Szabolcs és Jakab Máté is a csapatukat erősíti.

Szintet lépett az állami státusszal rendelkező BHSE Kosárlabda Akadémia, júliustól három kiváló szakember, a Sopronból érkező Sabáli Balázs és Horváth Szabolcs, valamint a szolnoki Jakab Máté csatlakozott az edzői stábhoz.

Báder Márton
Báder Márton

Sabáli Balázs, aki több NB I-es férficsapat trénereként is dolgozott az elmúlt évek során, tavaly novemberben távozott a Sopron KC vezetőedzői székéből, majd elemző szakemberként segítette a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia munkáját. Horváth Szabolcs erőnléti edzője volt a soproni férficsapatnak és a női válogatottnak, az ő munkájának is köszönhetően a legjobb nyolc között zárhatott csapatunk a szerbiai Európa-bajnokságon. Jakab Máté a közelmúltban a Szolnok U23-as gárdájának felkészülését irányította, és másodedzőként dolgozott a felnőttcsapat mellett.

„Sabáli Balázs, Horváth Szabolcs és Jakab Máté érkezése nagy fegyvertény Akadémiánk számára, hiszen olyan kiváló szakemberek csatlakoztak csapatunkhoz, akiknek személye, szakmai múltja garanciát jelent a minőségi munkára” – mondta Báder Márton, a BHSE Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója, aki hozzátette, júliusban még egyéni foglalkozások zajlanak a kosársuliban, majd augusztus 3-tól minden korosztálynak beindul a felkészülés az őszi bajnoki sorozatra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik