Sportrádió: „Na, Ádi? És akkor most mi lesz?”

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2023.08.09. 19:02
null
Hanga Ádám újra megtalálta a motivációt (Fotó: Crvena zvezda Facebook)
A Sportrádió interjút készített Hanga Ádámmal. A Real Madriddal kosárlabda Euroligát nyerő klasszis, aki már a Crvena zvezda játékosa, beszélt az utóbbi időszak kihívásairól, a motiváció újbóli megtalálásáról, valamint a szerb csapatnál rá váró feladatokról is.

 

„Az Euroliga-győzelem nagy vágyam volt, évek óta ezt kergettem, erre próbáltam felépíteni a karrieremet. Mindegy volt, hogy mennyit keresek, olyan csapatban akartam játszani, amelyben esélyem nyílik erre.”

„Egy barátom kérdezte, miután sikerült elérni a célt a Real Madriddal, hogy »Na, Ádi? És akkor most mi lesz?«. A kupa elhódítása utáni három-négy nap elképesztő volt, Madridban mentünk mindenfelé, a királyhoz, a Bernabéu Stadionba, és így tovább. Amikor ez lecsengett, akkor felvetődött bennem is a kérdés, hogy akkor most mi lesz. Az Euroliga hajtott belülről, emiatt kosaraztam motiváltan. Utána ürességet éreztem. Szerencsére helyre tudtam tenni magamban a dolgokat, és most elmondhatom, régen voltam már ennyire motivált. Rájöttem, hogy nem a céljaim határozzák meg, hogy ki vagyok, és hogy miért kosarazok, hanem a játék szeretete. Függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív élmények érzek, minden építette a személyiségemet.”

„Nyilván a Real Madrid után nehéz feljebb lépni, sőt, ám a Crvena zvezda projektje miatt újra motiváltnak érzem magam. Spanyolországban évek óta a komfortzónámban éltem, ismertem a nyelvet, a bajnokságot. Most kikerültem ebből, és izgatottan várom az új tapasztalatokat.”

A teljes interjút ide kattintva hallgathatja meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik