Női kosár Eb: Kovacsevics az All-Star-gálán tér vissza

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.06.17. 16:19
A magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság jövő szombati All-Star-gáláján tér vissza a pályára Natasa Kovacsevics, aki a győri csapat 2013-as busztragédiájában elvesztette az egyik lábát. 

A szövetség honlapjának tájékoztatása szerint a különleges mérkőzést az Eb-elődöntős találkozók napján rendezik a budapesti Syma-csarnokban 18 órakor. A találkozó díszvendége a speciális protézissel pályára lépő szerb Kovacsevics lesz, aki a tervek szerint mindkét csapatban szerepel.

Az európai szövetség olyan hírességeket vár a gálára, mint az olasz Dino Meneghin vagy a litván Arvydas Sabonis, de várhatóan labdát ragad Victor Ponta román miniszterelnök is. Magyar részről a szervezők Dávid Kornélt, Béres Tímeát, Kiss Lenkét, Balogh Juditot és Károlyi Andreát hívták meg.

Kovacsevics – több csapattársával együtt – 2013. szeptember 7-én sérült meg súlyosan, amikor a győri együttest egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál személyautóval ütközött. A balesetben Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik