Férfi kosár: a Barca ellen ért véget Hanga pocsék szezonja

ZSIVERA GÁBOR (KEZDŐ5.HU)ZSIVERA GÁBOR (KEZDŐ5.HU)
Vágólapra másolva!
2014.05.31. 23:29
null
Tökéletes esszenciája volt a Barcelona elleni szombat esti meccse Hanga Ádám aktuális szezonjának: a Laboral Kutxa nagyon rossz játékkal otthon kapott ki, honfitársunk újfent kevés ponttal zárt, a baszkok pedig győzelem nélkül estek ki a spanyol bajnokság negyeddöntőjében, pontot téve – a keret minőségéhez mérten – szégyenteljes évadjukra.

Már az első félidőben látszott, hogy melyik a jobb csapat, s a Laboral képtelen volt felnőni nemcsak a korábbi vitóriai center, Maciej Lampe (14 pont, 7 lepattanó) húzta Barcához, hanem a két nappal korábban idegenben mutatott formájához is. Ennek köszönhetően gyorsan kialakult a két számjegyű differencia a felek közt, ezt a katalánok végig meg is őrizték, és könnyedén érvényesítették a papírformát az emberemlékezet óta ennyire rossz szezont nem produkáló baszkok ellen.

Hanga Ádám csereként pályára lépve 16 percet lehetett játékban, ami alatt 2 pontot szerzett 3-ból 1-es mezőnymutatóval és 1-ből 0-s büntetőzéssel, valamint leszedett 4 lepattanót, és kiharcolt 1 faultot.

Az egyik fél második győzelméig tartó negyeddöntőt 2–0-ra megnyerte a Barcelona.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik