Szoros meccsen győzött a Los Angeles Lakers a Raptors ellen

Vágólapra másolva!
2008.03.12. 08:50
Kilenc ponttal nyert a Lakers a Raptors ellen az NBA 125. játéknapján. A korábban szebb napokat is látott Chicago Bulls–Utah Jazz csatát a hazaiak nyerték, és győzött a Phoenix is.
Kobe Bryant 34 ponttal járult hozzá csapata újabb győzelméhez
Kobe Bryant 34 ponttal járult hozzá csapata újabb győzelméhez
Kobe Bryant 34 ponttal járult hozzá csapata újabb győzelméhez
Kobe Bryant 34 ponttal járult hozzá csapata újabb győzelméhez

A meccs első negyedét némi meglepetésre 25–22 arányban még a vendégek nyerték, de ezt követően lendületbe jött a Lakers és a félidőre 6 pontos előnyre tettek szert Derek Fisherék. Az irányító különösen elemében volt, hiszen a mérkőzés végére 18 pontig jutott. Rajta kívül Kobe Bryant 34, és Lamar Odom 20 pontja érdemel említést.

A Los Angeles második negyedben mutatott jó játéka után már úgy tűnt, hogy simán nyer a Lakers, ehhez képest végig nyílt volt a mérkőzés, bár a hazaiak győzelme nem forgott veszélyben.

A Phoenix Suns nagyon simán, 21 ponttal verte meg a Memphis Grizzlies-t, de nem Shaquille O'Neal volt a gárda vezére, mint azt sokan várták volna.
Az év elején szerződtetett center az elmúlt két meccsén már régi önmagát idézte, és a Utah Jazz ellen 20, a San Antonio Spurs-szel szemben pedig 14 pontot dobot. Most 17 játékperc alatt mindössze két pont szerepelt a neve mellett. A Suns viszont így is könnyedén nyert Raja Bell és Amare Stoudemire remeklésének köszönhetően.

Bő egy évtizeddel ezelőtt a Chicago Bulls – Utah Jazz találkozó még a játéknap rangadójának számított Michael Jordannal az egyik, Karl Malone-nal a másik oldalon. Ma már rangadóról nem beszélhetünk, 12 pontos hazai győzelemről viszont igen. A „bikák” vezére Drew Gooden volt.

NBA, ALAPSZAKASZ

125. JÁTÉKNAP
Los Angeles Lakers Toronto Raptors 117–108
Indiana Pacers Seattle SuperSonics 114–107
Washington Wizards Milwaukee Bucks 105–97
Minesota Timberwolves Portland Trail Blazers 96–103
Chicago Bulls Utah Jazz 108–96
Phoenix Suns Memphis Grizzlies 132–111
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik