Az öt hónapos Benett anyukája
az NSO Tv-nek elmondta, az elmúlt három hónapban sokat dolgozott azért, hogy tartani tudja a tempót az edzéseken. Abban viszont biztos, hogy lesz olyan időszak, amikor fáradtságban megmutatkozik, hogy kihagyott egy évet.

Kisfia ezúttal nem kísérte el a szurkolók számára is nyilvános edzésre, de sokat volt anyukájával a konditeremben, és már a Fradi egyik meccsére is „kilátogatott”. Klári csak dicsérni tudja a picit, aki eddig hagyja, hogy a szülei rendesen kipihenjék magukat. 

Amikor a válogatott kézilabdázó egy évvel korábban a családalapítás miatt letette a kézilabdát, akkor sem zárta ki, hogy visszatér a Fradiba. Konkrétan azonban nem fogalmazta meg, hogy ennek mikor jön el az ideje.   

„Mindig is ez volt a fejemben, titkon reméltem, hogy vissza tudok jönni ide. De a sors teljesen kiszámíthatatlan. Nekem fontos volt, hogy családot alapítsunk, és úgy voltam vele, ha megadatik a lehetőség, akkor egy percig sem fogok rajta gondolkodni. Örülök, hogy így alakult, mostantól a mának élek, és bízom benne, hogy újra tudok bizonyítani.” 

GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!