Női kézi: súlyos sérülés, az ETO fiatalja idén már nem játszhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.04. 11:45
Súlyos térdsérülést szenvedett Afentaler Sára, a Győri Audi ETO KC korosztályos válogatott átlövője – tájékoztatott hivatalos honlapján a klub. A fiatal kézilabdázót már megműtötték, felépülése várhatóan 6-8 hónapot vesz igénybe.

Afentaler a női ifjúsági bajnokság rácalmási négyes döntőjében a Ferencváros elleni mérkőzésen egy szabálytalanság után sérült meg, a műtét pedig elkerülhetetlen volt. A18 éves jobbátlövő a nyártól az Alba Fehérvárnál folytatja kölcsönben, ebben az évben azonban aligha számíthat rá új klubja.Alba Fehérvárnál folytatja kölcsönben, ebben az évben azonban aligha számíthat rá új klubja.

„Az MRI-vel igazolt elülső keresztszalag-szakadás miatt elvégeztük a műtétet, mely szövődmény nélkül zajlott le. Egyéb sérülést nem találtunk. Jelenleg műtét után lábadozik, a körülményekhez képest jól van. A következő pár napot még kórházban tölti, majd megkezdjük a korai rehabilitációt, természetesen egyeztetve az új klubjával. Várható pályára lépése a műtéttől számított 6-8 hónap múlva valószínűsíthető” – mondta Balogh Péter csapatorvos az ETO honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik