Lakatos Rita nem ünnepelhetett a társaival (Fotó: Török Attila)

A döntő 44. percében egy magyar támadásnál az irányító Lakatos Rita összefejelt a norvég Andrea Solstaddal, ami után azonnal lerohant a pályáról a száját fogva, és már nem is tudott visszajönni, kórházba kellett szállítani.

Információink szerint az irányító egyik fogát kiverte az ütközés, egy másik pedig eltört, de a kórházban azt sem sikerült megmenteni.

A játékos az Instagramon üzent.

 

A képen még megvannak a fogaimDe a lényeg, hogy nagyon szépen szeretném megköszönni ezt a csodálatos VB-t Magyarországnak. Minden meccsen, amikor besétáltam a pályára az jutott eszembe, hogy ez a rengeteg ember, aki itt élőben vagy akár a tévén keresztül nekünk szurkol, az kereshetett volna jobb programot is, de mind minket választottak. És ettől a szívünk hatalmasra nőt. Köszönöm szépen mindenkinek az üzeneteket, jól leszek, a mosolyom bánta, de most nem ez a lényeg, megtiszteltetés volt egy ilyen csapat csapatkapitányának lenni. Hajrá Magyarok!

1,470 kedvelés, 61 hozzászólás -(@ritala17) Instagram-hozzászólása: "A képen még megvannak a fogaiDe a lényeg, hogy nagyon szépen szeretném megköszönni ezt a..." 

A VB VÉGEREDMÉNYE
Világbajnok:
MAGYARORSZÁG (Binó Boglárka, Faluvégi Dorottya, Fodor Csenge, Giricz Laura, Háfra Noémi, Hlogyik Petra, Hornyák Bernadett, Kácsor Gréta, Klujber Katrin, Kuti Bettina, Lakatos Rita, Márton Gréta, Pásztor Noémi, Suba Sára, Szabó Kitti, Tóvizi Petra, szövetségi kapitány: Golovin Vlagyimir), 2. Norvégia, 3. Dél-Korea, 4. Oroszország, 5. Hollandia, 6. Dánia, 7. Franciaország, 8. Románia, 9. Horvátország, 10. Izland, 11. Brazília, 12. Svédország, 13. Németország, 14. Japán, 15. Szlovénia, 16. Montenegró, 17. Spanyolország, 18. Portugália, 19. Angola, 20. Chile, 21. Kína, 22. Paraguay, 23. Egyiptom. Elefántcsontpart visszalépett a tornától.