Férfi kézi: „Egy félmaratoni után tervezem a maratonit is”

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.05.04. 16:21
Kovacsics Péter, az FTC férfi kézilabdacsapatának játékosa a zöld-fehérek hivatalos honlapjának mesélt az elmúlt heteiről.

„Itthon vagyok, Berzencén, itthon van az egész család– kezdte a fradi.hu-nak a 25 esztendős Kovacsics Péter.–Sokszor vagyok kint az istállóban apummal, segítek neki az állattartásban, valamint most többet foglalkozunk a lovak betanításával. Kocsizni tanítjuk őket, valamint az egyiket majd szeretném belovagolni. Esténként pedig kártyázni szoktunk, általában snapszerezünk.”„Itthon vagyok, Berzencén, itthon van az egész család– kezdte a fradi.hu-nak a 25 esztendős Kovacsics Péter.–Sokszor vagyok kint az istállóban apummal, segítek neki az állattartásban, valamint most többet foglalkozunk a lovak betanításával. Kocsizni tanítjuk őket, valamint az egyiket majd szeretném belovagolni. Esténként pedig kártyázni szoktunk, általában snapszerezünk.”

A balszélső elmondta, hogy nagyon hiányzik neki az alakulat.

„Úgy összességében a közösség hiányzik. A napi rutin, a hangulat a csapaton belül, így kompletten az egész. Mivel itthon vagyok, így interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot a csapattársakkal.”

Kovacsics elárulta, hogy számára azért akadt pozitív hatása is a koronavírus-járvány miatti leállásnak.

„Lefutottam egy félmaratont, és most tervezem a maratont is. Ja, és belekezdtem a kenyérsütésbe, a kovászos kenyér a cél. Egyet már sütöttem, de olyan kemény lett, hogy ha a mondást betartanám, »hogyha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel«... inkább féltégla lenne visszadobva.”

 

Próbára teszi a cukiságmérőt, ahogy tacskói együtt edzenek otthon válogatott szélsőnkkel, Kovacsics Petyával. @kovapetya13 #cuki #cutedogs #maradjotthon #stayhome #stayathome #ftcferfikezilabda #ftckezilabda #kezilabda #handball #corona #homeoffice #hometraining #SupporterofEachOther

253 Likes, 0 Comments - FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) on Instagram: "Próbára teszi a cukiságmérőt, ahogy tacskói együtt edzenek otthon válogatott szélsőnkkel, Kovacsics..."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik