Férfi kézi: Davis marad a Veszprém vezetőedzője – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.28. 12:50
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy a következő idényben is David Davis irányítja majd az együttest, azaz a klub lehívta a spanyol szakember szerződésében lévő hosszabbítási opciót.

Davis 2018 októberében vette át a Veszprém irányítását a távozó Ljubomir Vranjestől, és akkor egy plusz egy évre szóló megállapodást kötött. A bakonyiak remek formában vannak, immár 16 mérkőzés óta nem találtak legyőzőre (többek között a Barcelonát és a Vardar Szkopjét is legyűrrték), ez pedig meggyőzte a vezetőséget, hogy hosszabb távon számoljanak a trénerrel.

„Amióta a vezetőség tájékoztatott a döntéséről, nagyon boldog vagyok. Hálás vagyok a klubnak, a vezetőségnek, a játékosoknak és a szurkolóknak. Fontos volt, hogy jó munkát végezzek a csapattal. Boldog vagyok, de egyedül lehetetlen nagy dolgokat elérni, és azt gondolom, hogy az utóbbi három hónapban mindenki segített, én pedig nem is lehetnék boldogabb itt Magyarországon” – idézi a telekomveszprem.hu David Davist.

„A vezetés maximálisan elégedett David Davis mester munkájával, amelyet a tizenhat zsinórban elért győzelem is ékesen bizonyít, különösen annak fényében, amilyen nehéz helyzetben volt a csapat az idény elején. A ma hivatalossá tett döntés jelzi a bizalmat a vezetőedző és a csapat felé, megerősítve mindenkit abban, hogy az együttes jó úton jár, és megfelelő munkát végez annak érdekében, hogy elérjük a végső céljainkat. A csapaton látható és érezhető, hogy erős tartása van. Ennek is köszönhető volt, hogy az elmúlt mérkőzéseken, akár Szkopjéban, akár itthon a Breszt ellen nagyobb hátrányból felállva is győzni tudott” – így Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.

A Veszprém a Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában szombaton (17.30) a Kielcéhez látogat, a mérkőzést élőben követheti a Nemzeti Sport Online-on.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik