Férfi kézi: Az életem feléről szólt ez a mérkőzés – Gulyás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.21. 11:24
null
A meccs után a vállukon vitték a társak Iváncsik Gergőt és Gulyás Pétert (Fotó: Szabó Miklós)
Megható pillanatoknak lehettünk szemtanúi a férfi kézilabda NB I döntőjének első összecsapása végén, amikor a veszprémi játékosok a nyakukba kapták Gulyás Pétert és Iváncsik Gergőt, és úgy vitték őket körbe a csarnokban.

A veszprémi születésű Gulyás pályafutása kezdete óta a csapat játékosa, eddig 15 magyar bajnoki címet és 14 Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett a bakonyi együttessel, és a hatgólos sikerrel véget érő szombati mérkőzés alapján jó esély van egy újabb aranyéremre. Xavier Sabaté sokáig kivárt a tizenhatodik játékos megnevezésével, végül Chema Rodríguezt írta be a jegyzőkönyveb, így Gulyás nem léphetett pályára.

„Nekem az életem feléről szólt ez a mérkőzés. A legszebb éveimet Európa egyik legnagyobb klubjában töltöttem el, de egyszer minden véget ér..." – mondta a meghatódott Gulyás előbb az M4 Sport kamerája előtt, majd a Nemzeti Sport tudósítójának így folytatta:

„Sajnálom, hogy nem léphettem pályára, ez lett volna az utolsó veszprémi meccsem, mert abbahagyom a profi kézilabdázást. Az sem volt véletlen, hogy velem együtt Iváncsik Gergő barátomat is a vállán vitte körbe a csapat többi tagja a meccs után. Társaink könnyezve öleltek magukhoz bennünket. Ez nagyon jólesett."

Mint ismert, többeknek is ez volt az utolsó mérkőzése a veszprémi arénában, a profi játékkal felhagyó Gulyáson kívül távozik Chema és Sabaté is. Az ugyancsak 2000-től a Veszprémet szolgáló Iváncsik korábban úgy nyilatkozott, még érez magában annyi erőt, hogy ezen a szinten játsszon, a meccs végi jelenetek arra utalnak, ha folytatja is, azt már nem a bakonyiaknál fogja megtenni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik