Férfi kézi: a Füreddel kezdi, a Celjével zárja a felkészülést a Veszprém

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.30. 22:47
Összeállt a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának felkészülési programja.

A klub honlapjának beszámolója szerint az első felkészülési meccsen Veszprémben lép pályára a csapat a Balatonfüred ellen augusztus 10-én, majd augusztus 18-án, Győrben, a Grundfos Tatabánya lesz az ellenfél. honlapjának beszámolója szerint az első felkészülési meccsen Veszprémben lép pályára a csapat a Balatonfüred ellen augusztus 10-én, majd augusztus 18-án, Győrben, a Grundfos Tatabánya lesz az ellenfél.

Ezután a Veszprém útnak indul Strasbourgba. Franciaországban a nívós Eurotournoi felkészülési tornán vesz részt augusztus 23. és 26. között, ahol a Meskov Breszt mellett ott lesz az idei Bajnokok Ligája négyes döntőjének négy résztvevője, a Vardar Szkopje, a PSG, a Nantes és a Montpellier. A csoportok beosztását a szervezők sajtótájékoztató keretein belül hozzák nyilvánosságra a következő hetekben.

A felkészülési találkozók sorát a Celje elleni összecsapás zárja augusztus 31-én, amit hivatalos szezonnyitóként kezel a klub, így arra a mérkőzésre különböző programokkal készülnek. A hazai felkészülési meccsek mindegyike nyilvános, és ingyenesen tekinthető meg.

A TELEKOM VESZPRÉM NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI TALÁLKOZÓI
2018. augusztus 10.: Telekom Veszprém–Balatonfüredi KSE (Veszprém Aréna)
2018. augusztus 18.: Telekom Veszprém–Grundfos Tatabánya (Győr)
2018. augusztus 23–26.: Eurotournoi nemzetköri felkészülési torna (Strasbourg)
2018. augusztus 31.: Telekom Veszprém–Celje (Veszprém Aréna)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik