Férfi kézi: Maradni akartam Veszprémben, a szurkolók szerettek – Kentin Mahé

Vágólapra másolva!
2023.12.20. 17:56
null
Jó szájízzel, BL-sikerrel távozna Veszprémből Mahé (Fotó: Szabó Miklós)
Mint ismert, a Telekom Veszprém múlt héten bejelentette, távozik a klub 32 éves francia irányítója, Kentin Mahé. Az elmúlt időszakban mellőzött olimpiai bajnok a hivatalos közleményt követően a francia L'Équipe-nek adott interjút.


Kentin Mahé 2022 végén írt alá egy 1+1 éves szerződést a bakonyiakkal, de a Veszprém úgy döntött, nem hívja le az opciós évet, így a francia irányító 2024 nyarán távozik. A L'Équipe-nek adott interjújában elárulta, ő nem ezt szerette volna.

Maradni akartam Veszprémben, a szurkolók szerettek, örültek, hogy ott játszom. Aztán világossá vált, hogy nem az edzői stáb, hanem a vezetőség dönt, távoznom kellett. Ahogy öregszem, egyre érettebben látom a dolgokat, igyekszem továbbra is jól szórakozni a pályán, hasznosan tölteni a Veszprémben maradt időmet. Szeretnék jó szájízzel távozni, mondjuk egy Bajnokok Ligája-sikerrel...” – kezdte Mahé.

Úgy gondolom, itt az ideje, hogy Franciaország felé vegyem az irány, de egyelőre nem kaptam ajánlatot sehonnan. A nagy klubokban már szinte mindenhol három játékos van a posztomon, így nem lesz könnyű csapatot találni” – mondta a 32 éves olimpiai bajnok.

Veszprémbe még 2018-ban írt alá Mahé a Flensburgtól érkezve, s két bajnoki címet, valamint három Magyar Kupát nyert a klubbal, emellett pedig háromszor is bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik