Női kézi: máris visszatért a visszavonulásból Csiszár-Szekeres

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.04. 16:10
null
Csiszár-Szekeres Klára visszatért az Érdhez (Fotó: handballerd.hu)
Bár az előző idény végén bejelentette visszavonulását, mégis visszatért a pályára a 104-szeres magyar válogatott Csiszár-Szekeres Klára, aki előző klubjánál, az NB I-ből az előző idény végén kieső Érdnél reaktiválta magát a másodosztályban.

 

Csiszár-Szekeres Klára szülővárosában, Békéscsabán lett NB I-es kézilabdázó, majd 2011 és 2015 között volt az Érd játékosa, mielőtt az FTC-hez igazolt, ahol hét évet töltött. A védekezőspecialista 2022-ben tért vissza Érdre, ám az előző idény végén bejelentette visszavonulását.

A 2012-ben Európa-bajnoki bronzérmet szerző 104-szeres magyar válogatott kézilabdázó most úgy döntött, visszatér a pályára és segíti az NB I/B-ben öt forduló után négy győzelemmel és egy vereséggel harmadik helyen álló Érdet.

„Olyan nagyon sokat nem hagytam ki, igazából nem a fizikai dolgok miatt gondoltam azt, hogy leállok. Eddig is látogattam az edzéseket, úgyhogy nem volt nehéz dolgom. Azért át kell állítsam a fejem, mert eddig a mozgás miatt jártam le, most pedig van feladat és teljesen más szemlélettel nézem az egészet” – mondta klubja honlapjának Csiszár-Szekeres Klára, aki elárulta, a visszatérését befolyásolta, hogy megsérült az Érd beállója, Sztankovics Réka.

„Alapvetően nem lett volna erről szó, ha a Réka nem sérül meg. Azonban most csak úgy vállaltam el a játékot, hogy a család és a civil munka továbbra is előtérben marad. Ez most egy külön kihívás lesz, hiszen sok dolgot csinálok egyszerre és Érden is komoly cél van a bajnokságot illetően. Átgondoltam és van rá reális esély, hogy meg tudom valósítani, úgyhogy nem vaktában ugrottam bele az egészbe. Az élet persze ezt felül tudja bírálni, de bízom benne, hogy ez egy jó döntés” – tette hozzá a védekezőspecialista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik