Férfi kézi NB I: második meccsén is biztosan nyert a Veszprém

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2023.08.30. 20:35
null
Fabregas öt gólt szerzett (Fotó: Telekom Veszprém)
A címvédő Telekom Veszprém második mérkőzését is megnyerte a férfi kézilabda NB I új idényében, Momir Ilics együttese a Csurgót múlta felül 11 góllal.

 

A Veszprém második hazai bajnokiját játszotta – a Gyöngyös után a Csurgó sem okozott különösebb fejtörést a bajnoknak, amelynél Mikita Vajlupau ellenállhatatlanul játszott. Hiába próbálta lassítani a játékot a somogyi gárda, amelynek kapujában Holló Balázs több bravúrt is bemutatott, támadásban nem sok lehetőséget adott a gólszerzésre a hazai védősor.

Habár a szünetben már héttel ment a bakonyi gárda, ez el is vette játéka élét. Momir Ilics 23–19-nél dühösen az „Ébresztő, fiúk! Nézzetek az eredményjelzőre!” mondatokkal próbálta felrázni tanítványait, ami használt is: perceken belül ismét hét volt közte, innen pedig már nem volt esélye a Csurgónak, amely 2016 óta nem tud tízen belül maradni a királynék városában.

FÉRFI KÉZILABDA NB I
1. FORDULÓ
Telekom Veszprém–Csurgói KK 40–29 (19–12)
G:
Vajlupau 7, Pesmalbek 6, Fabregas 5, J. Omar, Marguc, Koszorotov 4-4, Casado 3, el-Dera, Mahé, Sandell 2-2, A. Nilsson 1, ill. Herceg, Krszmancsics, Markez 5-5, Zagar, Papp T., 4-4, Spruk, Bazsó, Szeitl, Gábor M., Mazurek, Tufegdzics 1-1

AZ 1. FORDULÓ TOVÁBBI PROGRAMJA
2023. szeptember 1., péntek

Szeged–Gyöngyös
Pestszentlőrinc–Tatabánya
2023. szeptember 2., szombat
Budakalász–FTC
NEKA–Komló
Dabas–Veszprémi KKFT
Eger–Balatonfüred

A FÉRFI KÉZILABDA NB I ADATBANKJA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik