Férfi kézi: a Veszprém után a Szegeddel hozták hírbe a Barca klasszisát

Vágólapra másolva!
2023.08.02. 12:59
null
Luka Cindricet a Veszprém után a Szegeddel hozták hírbe (Fotó: Getty Images)
A Handball-Planet.com értesülése szerint Luka Cindric közel áll ahhoz, hogy közös megegyezéssel felbontsa szerződését a Bajnokok Ligája-ezüstérmes spanyol Barcával. A horvát kézilabdaklasszis a lap szerint a román Dinamo Bucuresti, a francia PSG, a német Melsungen és Füchse Berlin, vagy az OTP Bank-Pick Szeged játékosa lehet.

 

A Bajnokok Ligáját az északmacedón Vardar Szkopjéval 2017-ben, a Barcával 2021-ben és 2022-ben is megnyerő Luka Cindricgránátvörös-kékektől való esetleges távozásáról már tavasszal beszámoltunk, a horvát irányítónak hiába van még két évig érvényes szerződése, ő lehet a katalánok egyik „áldozata”, ugyanis az anyagi gondokkal küzdő klub számos szakosztályának csökkenti a költségvetését – a kosárlabdázóktól például távozott Nikola Mirotic.

A lap emlékeztet, hogy a Barca klasszis kapusa, Gonzalo Pérez de Vargas iránt a német sztárcsapat, a THW Kiel érdeklődik, míg Luka Cindric közel áll ahhoz, hogy megegyezzen szerződése felbontásáról a klubbal, s így szerződése lejárta előtt két évvel távozzon.

A Handball-Planet szerint a horvát klasszis lehetséges új állomáshelyei között van a román Dinamo Bucuresti, a Máthé Dominikot foglalkoztató francia Paris Saint-Germain és a Sipos Adriánt nemrég megszerző német MT Melsungen – ez a hármas a legkomolyabb érdeklődő, de mögöttük a szaklap az OTP Bank-Pick Szegedet és a német Füchse Berlint említi, mint ahová Cindric szerződhet.

Cindricet egyébként márciusban még a Telekom Veszprémmel hozták hírbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik