Férfi kézi MK: Nem hiszem, ez a bronz valaha is megszépül – Rosta

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2022.04.24. 20:09
Csalóka volt a kép a férfi kézilabda Magyar Kupa bronzmeccse után, hiszen a pályán boldog budakalászi és szomorú szegedi játékosokat láttunk, miközben a Pick Szeged nyert 28–20-ra. Rosta Miklós nem is leplezte, hogy nagyon csalódottak amiatt, hogy nem a döntőben léphettek pályára, miközben Sinkovits Benjamin arról beszélt az NSO Tv-nek, hogy életük egyik legnagyobb élménye volt a győri hétvége. 

„Egyértelműen csalódottak vagyunk, azért jöttünk ide, hogy döntőt játszhassunk. Nem gondolnám, hogy ez a bronzérem valaha is meg fog szépülni. Ez most így alakult. Bízom benne, hogy jövőre aranyérem lóg majd a nyakunkban” – értékelt az NSO Tv-nek Rosta Miklós, aki már előre is tekintett, hiszen videónkban szóba kerül a jövő szombati, Veszprém elleni bajnoki.

A Budakalász játékosai ellenben mosollyal az arcukon vették át a negyedik helyezettnek járó emlékérmet, s ahogy Sinkovits Benjamin is elmondta, életük egyik nagy élménye volt, hogy a győri négyes döntőben szerepelhettek. A jobbátlövővel természetesen kitértünk a Bodó Richárdnak adott pofonért járó piros lapjára is, valamint arra a hangulatra, amelyben nekik eddig csak kevésszer volt részük.

KÉZILABDA
FÉRFI MAGYAR KUPA, NÉGYES DÖNTŐ, GYŐR
A 3. HELYÉRT

Budakalász–Pick Szeged 20–28(12–14)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik