Női kézi: kölcsönadja irányítóját a Ferencváros a nyáron

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.03.31. 15:00
null
Tóth Nikolettet (balra) nem engedi el teljesen a Ferencváros (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros női kézilabdacsapata a honlapján bejelentette, hogy a nyáron kölcsönadja saját nevelésű irányítóját, Tóth Nikolettet.

 

Tóth Nikolett 2018 áprilisában mutatkozott be az NB I-ben a Ferencvárosban, később a Pénzügyőrnél és az MTK-nál is szerepelt kölcsönben. Az utóbbi három évben az FTC első csapatában játszott.

„A mostani idényben különböző problémái miatt Niki nem tudott stabilan jól teljesíteni, ezért kevesebb lehetőség jutott neki, de ez közel sem jelenti azt, hogy ne bíznánk a képességeibenmondta Görög Zsolt ügyvezető igazgató. – Közösen abban maradtunk, hogy talán egy környezetváltás meghozhatja neki az áttörést, így Nikit nyáron kölcsönadjuk, de el nem engedjük, és őszintén bízom benne, hogy jobb játékosként tér majd vissza a Népligetbe.”

„Nagy változás lesz ez az életemben – mondta Tóth. – Vélhetően más lesz a szerepem a csapatban, messzebb leszek Budapesttől, szóval sok új kihívás vár rám, de pozitívan és reményekkel telve várom ezt az időszakot.”

A szerződéssel kapcsolatban a mosonmagyaróváriak oldalán megjelent hírből kiderül, hogy a megállapodás két évre szól.

„Sokat köszönhetek tehát a Ferencvárosnak, a klubot a második családomnak tekintem, de most egyértelműen úgy érzem, hogy váltanom kell – jelentette ki Tóth. – Feldolgoztam ezt magamban és ezért kértem a kölcsönszerződést, amiben annak a lehetőségét kizártuk, hogy az FTC visszarendeljen. Mosonmagyaróvár az én döntésem volt, de nagyon örültem annak, hogy a Ferencváros teljes mértékben támogatta a választásomat.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik