Férfi kézi NB I: hosszabbított spanyol jobbátlövőjével a Szeged

Vágólapra másolva!
2021.12.29. 11:12
null
Imanol Garciandía örül annak, hogy három évvel meghosszabbították a szerződését (Fotó: Kuklis István/Délmagyarország)
Hivatalos oldalán jelentette be a Pick Szeged, hogy 2024-ig meghosszabbította spanyol jobbátlövője, Imanol Garciandía szerződését.

 

A klub közlése szerint a két fél első megállapodása 1 plusz 2 évre szólt, amit most megváltoztattak, így 2024-ig marad a Tisza-parti együttes játékosa a spanyol jobbátlövő.

„Nagyon elégedettek vagyunk a spanyol játékossal eddig, gyorsan beilleszkedett a csapatba, felvette a ritmust, erősségünk lett. Egy remek sportolót ismerhettünk meg, így gyorsan is ment a szerződés aláírása” – mondta Kiss Bence, a klub cégvezetője a pickhandball.hu-nak.

„Amikor a nyáron idejöttem, akkor egy évre írtam alá. És most meghosszabbítottuk két évvel, aminek nagyon örülök. Szerettem volna itt maradni, és a klub is szerette volna, ha maradok. Könnyen megállapodtunk egymással, hiszen mindenben egyetértettünk. Az, hogy három évet itt tölthetek fantasztikus számomra. Húsz-huszonhárom éves korom óta az a célom, hogy lépésről lépésre haladjak, és eljussak egy ilyen nagy klubhoz. Mindig csak előre kell tekinteni, ahogy ennél a klubnál mondjuk. Most az a célunk, hogy trófeákat nyerjünk, és ott legyünk a Bajnokok Ligája négyes döntőjében" – nyilatkozta Imanol Garciandía a klub honlapjának az aláírást követően.

A spanyol jobbátlövő 2021 nyarán csatlakozott a szegediekhez, eddig 13 bajnokin lépett pályára, amelyeken 32 gólt szerzett, míg a Bajnokok Ligájában 31-szer volt eredményes. A játékos tagja az Európa-bajnokságra készülő spanyol válogatott keretének.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik