Női kézi: hosszabbítás és szerződéskötés a Fradinál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.16. 15:47
null
Suba Sára úgy érzi, a fejlődése érdekében váltania kell (Fotó: Török Attila)
Az elmúlt két évet a Vácnál kölcsönben töltő, ferencvárosi nevelésű junior-világbajnok kapus, Suba Sára új szerződést írt alá a fővárosi klubbal. A tizenkilenc éves tehetség 2021 nyaráig a zöld-fehérek játékosa marad, de a következő szezont a tervek szerint az MTK-nál tölti kölcsönben.

 

„Nagyon jól éreztem magam a Vácnál, de a fejlődésem érdekében váltanom kell – mondta Suba Sára a klub hivatalos honlapjának. – Sokat számított a döntésemben, hogy Golovin Vlagyimir nagyon bízik bennem, illetve, a juniorválogatottnál dolgoztunk már együtt, vagyis én is tudom, hogy mire számíthatok tőle. Nagy vágyam, hogy egyszer a Fradi felnőttcsapatának legyek meghatározó tagja, ehhez pedig amellett, hogy rengeteget kell dolgoznom, több játékidőre is szükségem van.”

A Fradi profi szerződést kínált a 17 éves Zsiborás Lucának, aki az elmúlt hónapokban a két beálló sérülése miatt került az első kerethez, és meggyőző teljesítményt nyújtott az edzéseken, valamint a mérkőzéseken is tehermentesíteni tudta Mészáros Reát. A fiatal tehetség a több játéklehetőség reményében és a fejlődése érdekében a szezon hátralévő részét az MTK-nál tölti.

„Meglepett a lehetőség, de nagyon örülök neki, hogy az MTK-nál a tervek szerint rendszeres játéklehetőséghez jutok. Nagyon kedvesen fogadtak a lányok, akiket a közös edzésről már ismertem korábban is, ráadásul Bánfai Kíra a Fradi utánpótlásában is csapattársam volt, szóval ő sokat tud segíteni a beilleszkedésben. Nagyon fordult velem a világ az elmúlt hónapokban, nagyon gyorsan történik minden, de hihetetlenül boldog vagyok és igyekszem megszolgálni a bizalmat” – mondta a beálló.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik