Kézi: Nem hibáztat senkit – Kovacsics Anikó látogatása a súlyosan sérült átlövőnél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.05. 08:41
„Köszönöm a látogatást, Kovacsics! Adri” – állt az egyik molinón az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Bietigheim női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén. A kiírást Szalkai Adrienn családjának barátai készítették – mint megírtuk, a Pest megyei bajnokságban szereplő átlövő a Kóka–Százhalombatta találkozón szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy az egyik veséjét el kellett távolítani. Aztán kiderült: Kovacsics Anikó a kedvence, aki meg is látogatta őt a kórházban. Erre utalt az üzenet, melynek készítőjével, Teréki Krisztiánnal beszélgetett a meccs előtt az NSO Tv stábja, majd természetesen a 15 gólt szerző Kovacsicsot is megkérdeztük a látogatásról.

Teréki Krisztián elárulta: Kovacsics Anikó látogatása akkora örömöt és erőt adott Szalkai Adriennek, hogy úgy érezték, egy molinóval megköszönik a támogatást.

„Minden szülőnek óriási trauma, ha a gyermekét súlyos baleset éri, ők is nehezen viselik, a mai napig is könnyekkel küszködik az édesapja, amikor beszélünk róla. Most is ott vannak a kórházban és egy mobilalkalmazás segítségével fogja nézni a mérkőzést. Minden gesztus óriási érték, Anikó így még nagyobbá vált a szívünkben. Reméljük, megmutatja más sportolóknak is, hogy akik alsóbb ligákban játszanak, ugyanúgy szívüket-lelküket kiteszik a pályán, hogy eredményeket érjenek el. Éppen ahogy Adrienn is.”

Kovacsics Anikó látta az üzenetet, nagyon jólesett neki.

„Nagyon jólesett, de nem azért tettem, hogy ilyen nagy felhajtás legyen belőle. Nagyon jó érzés volt személyesen találkozni Adrival és tőle hallani, hogy mi történt. Nagyon szurkolok neki, hogy egészségileg rendben legyen, de ahogy láttam rajta, mindent meg fog tenni érte. Nagyon erős lány és példaértékű, ahogy ezután is hozzááll. Nem hibáztat senkit, mert ez sajnos benne van a sportban, még ha nagyon ritka is. Látszott rajta, jó érzés neki, hogy találkoztunk, kicsit amiatt volt elszomorodva, hogy ilyen szituáció miatt. Örülök, hogy pár boldog percet tudtam neki szerezni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik