Női kézilabda: hosszabbított a Győri ETO-val a névadó főszponzor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.03. 11:16
Csütörtökön sajtótájékoztatón az Audi Hungaria Zrt. bejelentette, hogy újabb három évvel meghosszabbítja együttműködését a Győri Audi ETO KC-val.

„Prémiumgyártóként prémium-teljesítményeket támogatunk. A Győri Audi ETO KC a világ egyik legsikeresebb kézilabdacsapataként lenyűgöző sikertörténetet ír. Örülünk, hogy további három évre meghosszabbítjuk partneri együttműködésünket. Csúcsteljesítményre és nemzetköziségre törekszünk és közös értékeink összekötnek minket. Különösen örülünk annak, hogy ezzel az együttműködéssel a vállaltunknak otthont adó régiót is támogatjuk” – mondta Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a szerződés aláírásakor. „Prémiumgyártóként prémium-teljesítményeket támogatunk. A Győri Audi ETO KC a világ egyik legsikeresebb kézilabdacsapataként lenyűgöző sikertörténetet ír. Örülünk, hogy további három évre meghosszabbítjuk partneri együttműködésünket. Csúcsteljesítményre és nemzetköziségre törekszünk és közös értékeink összekötnek minket. Különösen örülünk annak, hogy ezzel az együttműködéssel a vállaltunknak otthont adó régiót is támogatjuk” – mondta Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke a szerződés aláírásakor.

Dr. Bartha Csaba, a kézilabdaklub elnöke elmondta, megtisztelő, hogy a névadó főszponzor a tizenkét éve tartó együttműködést további három évvel meghosszabbítja. „Csapatunk elkötelezett a legmagasabb célok megvalósítása és a kiemelkedő teljesítmény mellett, és bízom benne, hogy a következő években is komoly sikereket érünk el közösen” – tette hozzá.

Az Audi Hungaria 2006 óta támogatja a csapatot, amely azóta tizenegy Magyar Kupát, kilenc bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert meg. A névadó szponzori együttműködés során összesen 529 mérkőzést játszott, amelyből 465-öt megnyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik