MVM Veszprém: a szurkolók elvárásai a legfontosabbak

Vágólapra másolva!
2016.01.14. 13:53
A legfontosabb kérdéseket, akár a vezetőedző, akár kulcsjátékosok tekintetében, sikerült megoldani az MVM Veszprém elnökségének – mondta csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatóján a férfi kézilabdaklub elnöke.

Szabó János szerint az elnökség megújítása két üzenetet is hordoz. Egyrészt még erőteljesebben megjelentek azok a tagok, akik a férfi kézilabdacsapat megbízható, jó működéshez szükséges külső támogatást tudják hozni, másrészt az újonnan beválasztott Csoknyai István vagy Nagy László személyében a szakmai oldal is jobban képviselteti magát.Szabó János szerint az elnökség megújítása két üzenetet is hordoz. Egyrészt még erőteljesebben megjelentek azok a tagok, akik a férfi kézilabdacsapat megbízható, jó működéshez szükséges külső támogatást tudják hozni, másrészt az újonnan beválasztott Csoknyai István vagy Nagy László személyében a szakmai oldal is jobban képviselteti magát.

A klub elnöke úgy fogalmazott, a csapat alapvetően a közönségből él, ha nem lennének a szurkolók, az egyesület sem lenne sikeres. Ezért nagyon oda kell figyelni, hogy mik az elvárások a közönségtől a klubbal szemben. Ezeket kell kitűzni célul, az elnökségnek pedig ehhez kell megteremteni a feltételeket – mondta.

A jövő nyárig szerződést hosszabbított Javier Sabaté vezetőedző köszönetet mondott a szurkolóknak a támogatásért, valamint a játékosoknak azért, hogy hittek benne.

„Nagyon jól érzem magam Veszprémben, boldog vagyok, hogy itt maradok” – mondta.

Sabaté vezetőedző szerződéshosszabbítása mellett a közelmúltban a bosnyák Mirsad Terziccsel 2018-ig szóló megállapodást kötöttek Veszprémben. December végén Iváncsik Gergő is meghosszabbította szerződését 2017 júniusáig, a szerb átlövő, Momir Ilics pedig 2019-ig marad az MVM Veszprém csapatánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik