Női kézi: marad Siófokon az „egyik legjobb szélső”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.18. 16:18
A Siófok KC hivatalosan is bejelentette, hogy mindenben megegyezett Erdősi Ildikóval, a magyar válogatott balszélső további két évvel meghosszabbította 2016-ban lejáró szerződését a Balaton-parti együttessel.

A 26 éves balszélső 2012 óta a Siófok játékosa, az elmúlt időszakban már a magyar válogatottban is állandó kerettagnak számít.

„Az az igazság, hogy nem vagyok az a vándorló típus. Eddig mindig egy plusz egy éves szerződést írtam alá itt, és nagyon jól érzem magamat a klubnál. Szeretem a várost, és azt érzem, hogy a Siófok KC komoly fejlődésen ment és megy keresztül szakmailag és infrastrukturálisan is. Fodor János ügyvezető időt és pénzt nem sajnálva építi a klubot, és az ő álmai teljes mértékben megegyeznek az enyémmel. Ebben a szezonban elkészül a Kiss Szilárd Aréna, ez egy igazi kis katlan lesz, ahova reményeim szerint nem nyerni járnak majd a csapatok. A másik fontos tényező Christian Dalmose személye. Az ő karaktere, edzésmódszere és a bizalma irányomba fontos nekem és ezt nemcsak rajta, hanem a klubon is érzem. Most ennyi itt eltöltött év után bátran írtam alá hosszabb távra is” – mondta Erdősi Ildikó a klub hivatalos honlapjának.

„Már a megérkezésem utáni hetekben azonnal jeleztem a klub felé, hogy véleményem szerint Európa öt legjobb balszélsője között van Ildi, és ha van rá lehetőség, akkor hosszabbítsanak vele szerződést. Fodor János ügyvezető maximálisan egyetértett velem, és nagyon boldog vagyok, hogy ez meg is történt. Ő rendkívül fontos a klub és a csapat számára a játéka és a pozitív személyisége miatt is!” – kommentálta a hosszabbítást Christian Dalmose, a Siófok vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik