Kézi BL: Ilyés nélkül, de két pontért ment a Szeged Kijevbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.25. 19:14
Szerdán, magyar idő szerint 17 órakor az ukrán fővárosban, Kijevben a Motor Zaporizzsja ellen lép pályára a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája D-csoportjának 7. fordulójában. Juan Carlos Pastor együtteséből Ilyés Ferenc combsérülés miatt hiányzik, a magyar válogatott átlövő nem is utazott el a csapattal.

Az idei EHF-kupa-győztes a Sierra, Wyszomirski, Parrondo, Prodanovics, Ancsin, Balogh, Zubai, Vranjes, Bombac, Mindegía, Blazevic, Robledo, Källman, Vadkerti, Velky kerettel kelt útra, és a Szeged–Budapest–Varsó–Kijev útvonalon érkezett meg a céljához.

A magyar együttes remek formában van, sorozatban négy győzelmet aratott a BL-ben, és a veretlen Kielce (12 pont) mögött 10 ponttal a második helyen áll. Szegeden nagy csatában 27–26-re nyert a Mol-Pick a Motor ellen.

A csapat meghatározó játékosa, a szlovén válogatott irányító, Dean Bombac az elutazás előtt a következőt nyilatkozta: „Két pontért utazunk, nem lehet kérdés, hogy győzelemre hajtunk. A Motor egészen más stílusban játszik, mint az eddigi ellenfeleink, akik elég mozgékonyak voltak, ez az ukránokra nem jellemző. Nehéz lesz, de a csapat jó formában van, így erre lehet építenünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik