Férfi kézi: Párizsban folytatja a Csurgótól távozó átlövő

Vágólapra másolva!
2014.08.18. 12:30
Hivatalosan is megerősítették a Nemzeti Sport korábbi információját: egy évre francia klubba, a párizsi US Ivrybe szerződött a csurgói Grebenár Gábor.

Néhány hete kezdődtek a tárgyalások, amelyek eredményeként a Csurgóról két évad után távozó Grebenár Gábor egyéves megállapodást írt alá a nagy múltú US Ivryhez.

„Szívesen maradtam volna itthon valamelyik NB I-es klubban, ám menedzserem, Szörnyi Attila igen kedvező ajánlatokat hozott arab és francia egyesületektől” – mondta a Nemzeti Sportnak a 30 éves, 53-szoros válogatott balátlövő, aki korábban a Dunaferr SE-t és a spanyol Aragón Zaragozát erősítette.

„Az Ivry mellett azért döntöttünk, mert nagy múltú, sikeres klub annak dacára is, hogy a legutóbbi idénye nem sikerült. Szeptembertől azért küzd, immár velem együtt, hogy visszakerüljön a legjobb francia csapatok közé. Megismerve a terveket és látva leendő társaim névsorát arra jutottam, hogy jövő ilyenkor az Ivry remélhetőleg megint első osztályú lesz.”

US IVRY
A klub férfi kézilabdacsapata nyolcszoros francia bajnok (legutóbb 2007-ben szerzett aranyat), nyert Francia Kupát (1996) és a kilencvenes évek közepétől az európai kupákban, a BL-ben is jeleskedett. Legutóbb 2009-ben játszott EHF-kupa-negyeddöntőt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik