Női kézi: tíz fiatal játékosával kötött profi szerződést a Csaba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.03. 12:14
A Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata a napokban tíz fiatal játékosával kötött hosszabb távú profi szerződést, így kialakult a lila-fehérek húszfős kerete, amely július 8-án, kedden 15 órakor elkezdi a felkészülést a szeptember 3-án induló bajnoki idényre.  

Az Előre NKSE profi szerződést kötött a felnőttcsapatban már bajnoki találkozón is bemutatkozó Diószegi Nikolettel, Kovács Anettel, Török Gabriellával, valamint a junior együttesből felkerülő Kölcze Gabriellával, Bottó Rózsával, Mézes Laurával, Gidai Eszterrel, Tóth Katával, Mihálffy Adriennel és Borbély Mártával.

A fiatalok mindannyian tagjai voltak az elmúlt idényben bajnoki címet szerző junioregyüttesnek. A lila-fehér csapat a beálló Sári Barbara személyében egy új játékost szerződtetett a 2014–2015-ös szezonra, a többi távozó pótlását a juniorkorosztályból oldotta meg. Az Előre NKSE a jövőben még nagyobb szerepet kíván biztosítani a saját utánpótlásából érkező játékosainak, ennek első lépése volt a tíz új megállapodás megkötése.

AZ ELŐRE NKSE KERETE A 2014–2015-ÖS BAJNOKI IDÉNYRE
Kapusok:
Sipeki Flóra, Terenyi Bianka, Kölcze Gabriella
Jobbszélsők: Diószegi Nikolett, Kovács Anett
Jobbátlövők: Olha Nikolajenko, Tóth Sára, Mézes Laura
Irányítók: Szögi Tímea, Borbély Márta, Gidai Eszter
Beállók: Szabó Valéria, Sári Barbara, Tóth Kata Anna
Balátlövők: Leposava Glusica, Walfisch Mercédesz, Mihálffy Adrienn
Balszélsők: Gávai Szonja, Török Gabriella, Bottó Rózsa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik