Győri ETO: „Az új lányok fantasztikusan motiváltak”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.29. 09:35
A mintegy hatszáz győri szurkoló félig megtöltötte a helyi Egyetemi Csarnokot a Győri Audi ETO első nyilvános edzésén, amelyet hétfőn tartottak meg – derült ki a női kézilabdacsapat hivatalos honlapjának beszámolójából.

A hat új játékossal felálló Győri Audi ETO első nyilvános edzése szokás szerint futsallal kezdődött, az új játékosok szépen betagozódtak a fiatalok–idősek felosztású két csapatba. A gólokat a bemelegítő foci közben is ováció fogadta.

„A hat új játékos nem kevés, de úgy gondolom, bármelyik csapatnak jót tud tenni a felfrissítés két ilyen elképesztő sikersorozat után – idézi Ambros Martín vezetőedzőt a gyorietokc.hu. – Az új lányok fantasztikusan motiváltak, szeretnének már sokkal előrébb tartani, a csapat magja pedig példamutató a befogadásukban. Az idén is határozottan ki kell tűznünk a célunkat, és ugyanolyan aprólékosan kell haladnunk edzésről edzésre, meccsről meccsre, mint az előző szezonban.”

„Nagyon jólesett a pihenés a hosszú szezon után, de gyorsan elrepült – számolt be a nyárról Orbán Adrienn. – Emellett már vártuk, hogy újra elkezdjük a munkát, az edzőtáborban fantasztikus volt a hangulat. Az új játékosok mind nagyon képzettek, nem lesz nehéz a beépülésük.

Mint beszámoltunk róla, az ETO kerete Planéta Szimonetta, Susann Müller, Macarena Aguilar, Anna Szen, Vesna Milanovic-Litre és Csapó Kyra szerződtetésével bővült.

HA BŐVEBB, HANGULATOS EDZÉSRIPORTRA ÉS MÉG TÖBB NYILATKOZATRA VÁGYIK, KERESSE A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁT – AKÁR AZ ELEKTRONIKUS VÁLTOZATOT IS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik