Férfi kézi: fiatal tehetségek Gyöngyösön, japán távozó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 18:19
Fiatal tehetségek igazolását jelentette be a B. Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapata. Tóth Ádám, Munkácsi Robin és Koncz András a PLER Budapest csapatától érkezik a gyöngyösi klubhoz, ahol az NB II-ben indítandó fiókcsapat mellett az első osztályú együttesben is számítanak a munkájukra.  

„Szeretnénk elkerülni, hogy a következő szezont is nyolc emberrel kelljen befejeznünk, ezért olyan utánpótláskorú játékosokat kerestünk, akik a felnőtt csapatban is bevethetők. A három fiatal nagy tehetség, így mindkét együttesnek hasznára válhatnak majd. Terveink között szerepel egy balkezes játékos szerződtetése, akár átlövő, akár szélső pozícióban, de ha nem találunk alkalmas jelöltet, a jelenlegi kerettel is neki tudunk vágni az újabb bajnoki szezonnak. A célunk, hogy jövőre még ütőképesebb csapatunk legyen, ezt szerintem el tudjuk érni" – mondta Kotormán Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub szakosztály-igazgatója a klub hivatalos honlapjának.

Közben a távozók névsora is véglegessé vált, összesen négyen búcsúznak a csapattól: Szöllősi Ádám, Bakos Dávid, Mekaru Acusi és Holló Balázs köszönt el az évzáró összejövetelen a B. Braun Gyöngyöstől.

Az NSO ajánlja: Egy japán, aki Gyöngyösön tanulja a kézit - Mekaru Acusi különleges története

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik