Férfi kézi EHF-kupa: csurgói diadal az Aragón ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.13. 19:42
Siker a Csurgói KK férfi kézilabdacsapatának első európai kupamérkőzésén: a Csurgó a spanyol BM Aragónt fogadta, és 15–10-es félidő után 30–27-re győzött az EHF-kupa 2. fordulójában.

Igazi kupahangulatban kezdődött a Csurgó és a spanyol Aragón EHF-kupameccse, és ez a hazai játékosokra is átragadt: gyorsan 4–1-re elhúztak. Utána felváltva potyogtak a gólok, de remek félidei végjátékkal stabil ötgólos vezetést szerzett a szünetre a hazai csapat, amely a második félidő elején tovább növelte előnyét. A 40. perc után azonban kapkodni kezdett a Csurgó, amely túl gyorsan be akarta fejezni a mérkőzést, ennek eredményeként a Zaragoza fokozatosan felzárkózott.

A végére legalább háromgólos előnyt sikerült kiharcolnia a magyar csapatnak, ami megjósolhatatlan kimenetelű visszavágót ígér. „Közel álltunk ahhoz, hogy az első mérkőzésen is eldöntsük a továbbjutás sorsát, ám sajnos a végén felhoztuk az ellenfelünket, de úgy gondolom, idegenben is le tudjuk győzni. Nehéz lesz, de meg fogjuk csinálni” – jelentette ki a meccs után a nyolc gólig jutó csurgói Lele Ákos.

A JÁTÉKNAP ÖSSZEFOGLALÓJA ITT!

FÉRFI KÉZILABDA EHF-KUPA
2. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS
Csurgói KK–BM Aragón (spanyol) 30–27 (15–10)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik