Férfi kézi: három napig kellett a katariaknak Krivokapics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.27. 19:46
Bár korábban még arról szóltak a hírek, hogy Krivokapics Milorad lehet az egyik legjobban kereső játékos a katari férfi kézilabdaligában, a válogatott átlövő végül nem horgonyzott le hosszú ideig az Ázsia-bajnok al-Rajjannál, és újra szabadon igazolható.

A 33 éves balkezes játékos a Nemzeti Sportnak elmondta, mindössze három napot töltött Dohában az al-Rajjannál, ám aztán legnagyobb megdöbbenésére a folytatásban nem tartottak rá igényt, és indoklás nélkül az útjára engedték.

„El is utaztam az ázsiai Bajnokok Ligája tavalyi győzteséhez, amely kétéves szerződéssel kecsegtetett, ám hatalmas csalódás ért – mondta a Nemzeti Sportnak a válogatott 33 éves jobbátlövője. – Három napig maradhattam, majd a vezetők – ha nem velem történik, el sem hiszem – a gyúróval üzenték meg, hogy másnap reggel indul vissza a repülőm Európába. Se egy telefon, se egy szó a miértről... Sok mindent megéltem már, de ennyire bántó modortalanságról még csak nem is hallottam."

A Cimos Koper csődje után klub nélkülivé vált, jelenleg Szerbiában tartózkodó átlövő így továbbra is szabadon igazolható.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik