Férfi kézi: az Atlético a kupában visszavágott a Barcának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.03. 21:12
A kézilabda Király-kupa elődöntőjében az Atlético Madrid 31–28-as győzelmet aratott a Barcelona ellen, így bejutott a sorozat döntőjébe, ahol a Puerto Saguntót hat góllal legyőző La Rioja lesz az ellenfele.

A mérkőzést lényegesen jobban kezdte az Atlético, amely korán hatgólos előnyre tett szert, ez a különbség pedig egészen a szünetig kitartott. A második félidő elején a Barcelona védekezése némiképp feljavult, támadásban ugyanakkor továbbra is akadtak gondjai Xavi Pascual csapatának, így három gólnál közelebb egyszer sem tudtak férkőzni a katalánok.

Az Atlético a hajrában már öt találattal is elhúzott, amely különbséget ugyan nem tudta megtartani, ám ennek ellenére is magabiztos, 31–28-as győzelmet aratott, így visszavágott a legnagyobb honi riválisnak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében elszenvedett nyolcgólos vereségért, amelyet követően a Barcelona jutott be a legrangosabb európai kupasorozat négyes döntőjébe.

Talant Dusebajev együttesének ellenfele a döntőben a La Rioja lesz, amely végig vezetve, 31–25-re legyőzte a Puerto Saguntót.

KÉZILABDA KIRÁLY-KUPA
ELŐDÖNTŐ
Barcelona–Atlético Madrid 28–31
La Rioja–Puerto Sagunto 31–25
A DÖNTŐBEN
Atlético Madrid–La Rioja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik