Női kézilabda: mégis szombaton lesz a BL-döntő visszavágója!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.23. 14:56
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) – szembemenve a hétfőn közöltekkel – megváltoztatta a női Bajnokok Ligája-döntő visszavágójának (Győri Audi ETO KC–Larvik) időpontját, így azt – a győriek kérésének megfelelően – nem május 12-én, vasárnap, hanem egy nappal korábban, május 11-én rendezik meg.

Az EHF a veszprémi mérkőzésre korábban az előzetes egyeztetésektől eltérően vasárnapi időpontot jelölt meg, azonban az ETO ezt a győri sportélet szempontjából elfogadhatatlannak tartotta. A Győri ETO futballcsapatára aznap ugyanis szintén fontos bajnoki mérkőzés vár, amely sok szurkoló számára lehetetlenné tette volna, hogy mindkét mérkőzést élőben követhesse.

A győri kézilabdaklub elnöke, Kelecsényi Ernő ma személyes tárgyalásokra Bécsbe utazott, hogy a nemzetközi szövetségnél kieszközölje az időpont megváltoztatását, és sikerrel járt: a BL-döntő visszavágójára így 2013. május 11-én, szombaton kerül sor, a pontos időpont 15.15 óra. az ETO ezt a győri sportélet szempontjából elfogadhatatlannak tartotta. A Győri ETO futballcsapatára aznap ugyanis szintén fontos bajnoki mérkőzés vár, amely sok szurkoló számára lehetetlenné tette volna, hogy mindkét mérkőzést élőben követhesse.

A győri kézilabdaklub elnöke, Kelecsényi Ernő ma személyes tárgyalásokra Bécsbe utazott, hogy a nemzetközi szövetségnél kieszközölje az időpont megváltoztatását, és sikerrel járt: a BL-döntő visszavágójára így 2013. május 11-én, szombaton kerül sor, a pontos időpont 15.15 óra.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik