Férfi kézi BL: A szurkolók jelenthetik a különbséget - Chema

Vágólapra másolva!
2013.04.26. 17:03
Chema Rodríguez, a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóra készülő MKB Veszprém irányítója szerint benne volt a pakliban, hogy elolvad az első meccs alatt összeszedett előnyük, míg a szombati találkozón a szurkolók jelenthetik a különbséget.

„Azt látni kell, hogy az olyan ellenfelek ellen, mint a Kiel, benne van a pakliban, hogy elolvad akár nagyobb előny is. A Kiel, vagy a Barcelona olyan együttes, amelynek otthonában rendkívül nehéz jól teljesíteni, koncentrálni hatvan percen át. Sajnos, mi sem tudtunk, a hajrában labdákat veszítettünk, hibáztunk, ők emiatt könnyű gólokat szereztek, és jöttek a kiállítások is” – idézi az mkbveszprem.eu a spanyol irányítót, aki szerint a szurkolók jelenthetik a különbséget a visszavágón.mkbveszprem.eu a spanyol irányítót, aki szerint a szurkolók jelenthetik a különbséget a visszavágón.

„Az MKB-drukkerek hihetetlen nyomást tudnak helyezni a vendégcsapatra. Persze a Kiel tapasztalt, már sok hasonló hangulatú csatát megvívott, úgyhogy ez bizonyára nem veti vissza. Mégis azt mondom, a szurkolók jelenthetik a különbséget a két együttes között, de nem a németek szemszögéből, hanem a mienkből. Egy-két hazai plusz gólt ugyanis minden meccsen biztosan hoz ez a fantasztikus közönség.”

SZURKOLÓI FELHÍVÁS: MINDENKI PIROSBA!

Mindenkit a klub színének számító piros öltözet felvételére bíztat a veszprémi férfi kézilabdacsapat szurkolói klubja a német Kiel elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő szombati visszavágóján.

Az mkbveszprem.hu oldalon olvasható, hogy a találkozón használják először azokat a kellékeket, eszközöket – dudák, felújított dobok, zászlók és a főszurkoló kihangosítása –, amelyeket a BL névadó szponzorától, a Veluxtól, a legjobb szurkolótáborként elnyert 3000 euróból vásároltak.

A mérkőzés előtt, a BL himnusza alatt a helyi szimpatizánsok látványos koreográfiát ígérnek, és az egész mérkőzés során – beleértve a bemelegítést is – minden eddiginél varázslatosabb hangulatot kívánnak teremteni az Arénában.

A szurkolói klub arra kéri a helyszínen drukkolókat, hogy a dudákat csak a kieli támadások alatt használják.

A szombati mérkőzés 16 órakor kezdődik, ez lesz a veszprémiek 200. találkozója a legrangosabb európai kupasorozatban. Az első összecsapáson a Veszprém közvetlenül a lefújás előtt kapott góllal 32–31-es vereséget szenvedett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik