Sajtóhírek szerint Lazarov visszatérhet Veszprémbe

Vágólapra másolva!
2010.06.14. 23:13
null
Lazarov 2002 és 2007 között már játszott Veszprémben (Fotó: Czagány Balázs)
A zágrábi Jutarnji list értesülése szerint Kiril Lazarov, a CO Zagreb jobbátlövője visszatérhet az MKB Veszprémhez, vagy a Metalurg Szkopjébe igazol, ha valamelyik klub kivásárolja 200 ezer euróért egyéves szerződéséből.

A Veszprémben 2002 és 2007 között kézilabdázó macedón balkezesnek a CO Zagreb már nem hajlandó (pontosabban nem tud) ugyanannyi fizetést adni, amennyit Lazarov eddig kapott. A zágrábi média szerint ez évi 200 ezer euró, amit a szakértők reális gázsinak tartanak.

A Jutarnji list úgy tudja, Lazarov fizetését 40 százalékkal akarták csökkenteni, pontosabban olyan összeget ajánlottak neki, amelyről tudták, hogy a világklasszis nem fogadja el. Lazarov nem izgul a történtek miatt, hiszen több jó ajánlat közül válogathat. Ezért el is utasította klubja ajánlatát (megjegyzendő: a történet erősen hasonlít a Szegednek szintén drága Luka Zvizej esetéhez).

Az eddig szintén Zágrábban játszó Mirza Dzomba macedón menedzsere, Agron Hajredin – aki hétfőn adta el Dzombát a lengyel Kielcének – azt állítja, hogy az MKB Veszprém talán kész fizetni Lazarovért, kicsivel többet is kínál, mint amennyit a Metalurg Szkopje ajánlott. Az sem titok, hogy Lazarov kivásárlási ára 200 ezer euró körüli.

A Nemzeti Sport a valószínűleg árfelverő híresztelésről megkérdezte a veszprémi vezetőket, akik elmondták: Kiril Lazarov még ma is a világ egyik legjobb balkezes átlövője, aki annak idején sokat tett a klubért, de most nem vetődött fel szerződtetése.

Agron Hajredin arról is adott információt, hogy Lazarov helyére a volt veszprémi Zarko Markovicsot szerződtetné a CO Zagreb. A magyar klubtól a német Gummersbachba igazoló átlövő nem sok sót evett meg a Bundesligában: két hónap után hazatért Montenegróba, hogy együtt lehessen menyasszonyával, Milicával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik