Nagy László szerint is Sterbik a Barcáé lehet

SIMON JÓZSEFSIMON JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2010.03.01. 22:02
null
Sterbik Árpád Nagy László csapattársa lehet (fotó: Szabó Miklós - archív)
A napokban horvát források Mirza Dzombára (CO Zagreb) hivatkozva közölték, hogy a volt veszprémi jobbszélső legjobb barátja, Sterbik Árpád (Ciudad Real) a Barcelonában folytathatja pályafutását. Ezt az értesülést a csapat átlövője, Nagy László is megerősítette.

 

A világ egyik legjobb kapusát, Sterbik Árpádot nyilván ki kell vásárolni a Ciudad Realból, ám úgy látszik, erre is hajlandó a Barcelona.

A Nemzeti Sport érdeklődésére Nagy László, a katalán gárda válogatott jobbátlövője elmondta:

"Nem az én dolgom, hogy a Barca igazolásaival törődjek, de klubunkban nem titok: a vezetők felvették a kapcsolatot Sterbik Árpáddal és a Ciudad Reallal. Újabb világklasszis kapusra azért van szükségünk, mert David Barrufet bejelentette, az idény végén visszavonul. A helyére, pontosabban a szintén zseniális szerb Danijel Sarics mellé pedig kell a csapatnak még egy kiemelkedő tudású kapusegyéniség. Én örülnék, ha ez az igazolás összejönne, mert Barrufet visszavonulása ellenére se gyengülnénk kapusposzton."

Barcelonában már eldőlt, hogy a klub leigazolja Cedric Sorhaindót, a francia válogatott és a Toulouse beállósát és a Leónból a spanyol Mikel Aguirrezabalagát, aki balátlövő, s már játszott a Barcában.

Távozik a klubból három dán, Joachim Boldsen, Jesper Noeddesbö és Mikkel Hansen, s új klubba igazol Ruben Garabaya is. Nagy László elmondta, neki nincs szándékában elhagyni Barcelonát, ahova 2013-ig szerződés köti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik