Magabiztosan nyert a Ferencváros a bajnokság nyitányán

Vágólapra másolva!
2007.09.01. 20:43
Két hazai, valamint egy vendéggyőzelem született a női kézilabda NB I nyitófordulójának szombati mérkőzésein. A sikerek közül csak a Ferencvárosé volt fölényes, a Cornexi és a Dunaferr nagyon megszenvedett ellenfelével.
Kovacsicz Mónika remekül játszott
Czagány Balázs
Kovacsicz Mónika remekül játszott
Kovacsicz Mónika remekül játszott
Czagány Balázs
Kovacsicz Mónika remekül játszott

Három mérkőzést játszottak szombaton a női kézilabda NB I első fordulójában. Pályára lépett a bajnoki címvédő Ferencváros is.

Az ellenfél a Vasas volt, és az angyalföldiek mindössze hat percig tartották a lépést Zsiga Gyula együttesével. Ezután a hazaiak Uhrakova és Ilyés vezérletével elhúztak, és egy kisebb megingástól eltekintve tartották előnyüket.

Szünet után sem csökkent a Fradi lendülete, Kovacsicz Mravikovát idézve száguldozott a jobb szélen, míg a vendégekben Balog tartotta a lelket, és Nagy Krisztina is gyakrabban betalált.

Percről percre egyértelművé vált azonban, hogy a nyári nagy jövés-menés az angyalföldieket viselte meg jobban.

Székesfehérváron kiegyenlített játék, fej fej melletti küzdelem jellemezte a találkozót, bár a Cornexi vezetgetett, de a Vác rendre egyenlített: a hazai védekezése igen szellős volt, kapusaik sem remekeltek.

Kettős emberelőnyt kihasználva tudtak csak a hazaiak három ponttal meglépni, de ez sem volt elég a jó folytatáshoz, mert a vendégek határozottan, bátran játszottak, és kiegyenlítettek.

Szünet után a hazaiak játéka valamelyest javult, így tudták előnyüket tartani az ezúttal is határozottan, jól játszó Vác ellen, csak nyögvenyelősen sikerült a Cornexinek a rajt.

A nap egyetlen idegenbeli sikere a Dunaferr nevéhez fűződik, de Imre Vilmos együttesének dolgát nagyon megnehezítette a Békéscsaba. A vendégcsapat végül rutinjának köszönhette, hogy megnyerte a meccset a lelkes hazaiak ellen. ---- N ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik